Köşe YazılarıŞebnem Mengen

Cihaz Kiralamada Yeni Dönem

0
Cihaz Kiralamada Yeni Dönem

Dijital dönüşüm hiç ummadığımız bir çabuklukla hayatımızın her alanını her an etkilemekte. Turkcell olarak dijital dönüşümdeki öncü rolümüz gereği yepyeni servisler sunarak firmaların küresel rekabette avantajlı hale geçmesi için sürekli çalışıyoruz.

Yeni dünyada şirketlerin yatırım planlarından, yeni iş modellerine kadar tüm alanlarda ‘dijital´ düşünebilme yeteneği öncü olabilmek için çok değerlidir. Dijital düşünce ancak doğru çözüm, doğru iş ortağı ve doğru entegrasyon ile hayata geçebilmektedir.

Turkcell olarak ulaşımdan finansa, sağlıktan eğitim ve lojistiğe, üretimden perakende ve enerjiye kadar çok çeşitli sektörlere hizmet sunarken en önemli noktanın uçtan uca tüm ihtiyaçların karşılanması olduğunu fark ettik. Bu vesileyle, kurumsal müşterilerimiz için geliştirdiğimiz çözüm ve hizmetleri tek çatı altında toplayarak Turkcell Dijital İş Servisleri şirketimizi kurduk.

Dijital dönüşümün en önemli parçalarından biri de genel cihaz ihtiyaçlarıdır. Bu çerçevede firmaların hem dijital dönüşümünü kolaylaştırmak hem de operasyonlarını basitleştirip verimliliklerini arttırmak için kurumsal cihaz kiralama servisini başlattık.  Şirketler ilk yatırımı yüksek ve uzun vadede geri dönecek cihaz yatırımlarından cihaz kiralama sayesinde ciddi tasarruf sağlayarak kaynaklarını ana işlerine tahsis edebilecekler. Bu servis ile şirketlerin BT alanında cihaz sahipliği ve yönetimi sorunlarını azaltıp ve her şeyin servisler üzerinden otomatik yönetimine doğru çok güçlü bir adım atmış olduk.

Cihaz Kiralama işine ilk adımımızı cep telefonu kiralama ile attık. Cihaz kiralama ile müşterilerimiz bilişim teknoloji (BT) yatırım ve yönetim yüklerini azaltırken yüzde 30’a varan maliyet avantajları da sağlıyorlar. Müşterilerimiz, Turkcell cihaz kiralama servisinin mobil cihaz yönetimi, yardım masası ve sigorta hizmetleri ile, sayısı giderek artan akıllı cihazlarının sorunsuz iletişim, konfigürasyon, yazılım güncellemeleri, yedekleme ve güvenlik yüklerinden artık kurtulacaklar.

Cihaz kiralama ile başlattığımız servislerimizi kurumların dijitalleşme süreçlerindeki tablet ve network cihaz ihtiyaçlarına göre genişletiyoruz. Sanallaştırma, siber güvenlik, bulut, araç filo yönetimi gibi birçok farklı teknolojilerle pazardaki liderliğini sürdüren Turkcell entegrasyon hizmeti de sağlayarak dijital dönüşüm yolculuğunuzda her zaman yanınızda olacak.

Ayrıca yine dijital dönüşümü desteklemek için grup şirketlerimizden Turkcell Finans A.Ş. ile birlikte Dijital Dönüşüm Kredisini çok yakında hayata geçiriyoruz.  Cihaz satın almak isteyen müşterilerimize özel kredi imkanıyla satın alma seçeneğini de sunmuş olacağız.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up