0

Bir teknoloji şirketi sizce ne yapar? Sadece en güncel teknolojileri mi sunar? Bizce bu yeterli değil. Çünkü bizce teknoloji, bireysel ve kolektif olarak insanımızın, insanlığın gelişimine hizmet etmeli.

Turkcell işte bu yüzden var. İşte bu vizyonla 5G teknolojisinin hayatımıza getireceği büyük değişime bugünden hazırız. Fiber hızımız, dijital servislerimiz ve IoT çözümlerimizle Turkcell teknolojisini daha ileri taşımak için yılmadan çalışacağız. 5G yolunda; daha çok bağlantının olduğu, daha akıllı bir dünya için teknolojimizi geliştirirken, bu teknolojiyi tek bir şey için kullanma amacındayız, insan için…

O yüzden bundan sonra, dünyanın tek dijital operatörü olarak, “5G yolunda 5T” diyoruz.

Her adımında insanı daha çok odağımıza alacağımız 5T: Türkiye’nin Markası, Turkcell’li, Teknoloji, Tek Nokta ve Toplumsal Fayda.

Çünkü biz tam 25 yıldır teknolojinin değişimine öncülük ederken, gücümüzü bizim için değişmeyen tek şeyden, Siz’den alıyoruz. Geliştirdiğimiz her teknoloji, yaptığımız her yenilik işte bunun için yani #senyapdiye.

Teknolojiyle çıktığımız bu yolda değerlerimizi unutmadan, en önemlisi sizi unutmadan, büyüyor, gelişiyor, ‘insan merkezli teknoloji’ üretmeye tüm hızımızla devam ediyoruz.

Genel Müdürümüz Murat Erkan’ın bizlere anlattığından aynen alıntı yapıyorum: ‘Bizce teknoloji bireysel ve kolektif olarak insanımızın, insanlığın gelişimine hizmet etmeli. Bu vizyonla, 5G’nin hayatımıza getireceği değişime fiber hızımız, dijital ürün ve servislerimiz, IoT çözümlerimizle bugünden hazırız.

5G yolunda, 5T için çalışacağız. Peki, 5T nedir?

  1. Türkiye. Ülkemizin gurur markası olarak, dünya çapında adımızı duyuran işlere imza attık. Şimdi ise, hem ülkemizin ismini gururla duyuracak işlerimizin sayısını artıracak, hem de diğer Türk markalarına bu yolda öncülük ederek, ilerlemelerine destek olacağız.
  2. Turkcell’li. Müşterimiz ve çalışanlarımızla biz bir aileyiz. En temel önceliğimiz, bu ailenin mutluluğu. Bu yüzden, milyonlarca Turkcell’liyi kaliteden ayırmamak ve ailemizi büyüterek, yeni Turkcell’lileri bu kaliteyle tanıştırmak için çalışacağız.
  3. Teknoloji. İnovasyon kabiliyetimiz ve network üstünlüğümüzle, en yeni teknolojilerin bu topraklarda üretilip geliştirilmesi için çalışacağız. Kendi ürettiğimiz yerli ve milli teknolojilerin yanında, üreten insanımıza da destek olmayı kendimize görev bileceğiz.
  4. Tek nokta. Müşterilerimiz hayatı sekteye uğratmadan, sevdiklerine daha çok vakit ayırabilsin diye, daha hızlı ve kolay erişilebilir olacağız. Müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını tek noktada karşılayabilmesini sağlayacağız.
  5. Toplumsal fayda. Türkiye’de bu konuda öncü şirketlerden biri olarak, topluma fayda sağlayacak projeler, ürettiğimiz teknolojiler ve destek verdiğimiz her işte, toplumsal fayda önceliğimiz olacak. Her yenilik ve teknolojimizin odağı yine insan olacak.’

Sen Yap Diye

Çünkü biz tam 25 yıldır teknolojinin değişimine öncülük ederken, gücümüzü bizim için değişmeyen tek şeyden, “siz”den alıyoruz. Geliştirdiğimiz her teknoloji, yaptığımız her yenilik işte bunun için: https://www.turkcell.com.tr/5g5t/  

Tunç Altınbaş, MBA

 

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up