Haberler

DataRobot, COVID-19 ile savaşmaya yardımcı olmak için ücretsiz AI platformu sunuyor

0

Kurumsal AI şirketi başlangıçta platformu Amerika Birleşik Devletleri kuruluşlarına sundu ve şimdi COVID-19 virüs yanıt çabalarına yardımcı olmak için Avustralya ve Yeni Zelanda’daki veri bilimi ve makine öğrenimi topluluğuna sunuyor.

DataRobot, COVID-19 ile savaşmaya yardımcı olmak için ücretsiz AI platformu sunuyor

Amazon Web Services (AWS) ile işbirliği içinde DataRobot’un COVID-19 programı, DataRobot’un otomatik makine öğrenimine ve katılımcılara Paxata veri hazırlama çözümlerine Kaggle yarışmasına katılanlara ücretsiz erişim sağlar.

DataRobot kurumsal yapay zeka platformu üretime hazır makine öğrenimi modelleri sunuyor ve müşterilerin bunları ölçekli olarak dağıtmalarını, izlemelerini ve yönetmelerini sağlıyor.

DataRobots otomatik makine öğrenimi çözümü ile araştırmacılar, güçlü AI oluşturmak, dağıtmak ve sürdürmek için gereken her adımı otomatik hale getirerek güçlü tahminlere öncülük edebilir. Araştırmacıları daha iyi hazırlamak ve veri hazırlama sürelerini önemli ölçüde azaltmak için DataRobot, tüm COVID-19 açık araştırma veri kümelerini DataRobot Paxata Cloud Free aracılığıyla veri hazırlama ortamına önceden yükledi. Ekip ayrıca araştırmacılara hızlı bir başlangıç olması için 132.000 ayrı makaleyi tek bir veri kümesine topladı. 

DataRobot, çabaların araştırmacılara COVID-19 ile ilgili modelleme yapmak için gerekli araçları sağlayacağını, federal, eyalet ve yerel yönetimlerin bütçe kaynaklarını ve önleyici tedbirleri alabilecekleri hayati bilgileri sağlayacağını söyledi.

DataRobot ayrıca COVID-19 çevresindeki bir CDC veri bilimi çalışma grubuna da katkıda bulunuyor ve şirketin veri bilimcileri, DataRobot platformunu kullanarak ABD eyaletlerinde görülmesi beklenen vakaları tahmin ediyorlar. Tahminlerin sonuçları, salgını daha proaktif bir şekilde ele alabilmeleri için hükümet COVID-19 müdahale ekipleri ve Kongre’nin kilit üyeleriyle paylaşılıyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up