Haberler

Twitter, Fleets adlı kendi kendini silen tweet’leri test ediyor

0

Fleets olarak adlandırılan bu özellik, Twitter ürün başkanı Kayvon Beykpour tarafından duyuruldu ve şu anda yeni özellik Brezilya’da test ediliyor. Fleets’i yönetiyor.

Twitter, Fleets adlı kendi kendini silen tweet’leri test ediyor

Kaybolan tweetler standart çeşitlerden farklı çalışır. Tweetler isteğe bağlı fotoğraf, GIF veya video ile 280 karaktere kadar aynı şekilde ancak burada ana timeline’nın içinde ayrı bir görünebilirler.

Diğerleri postları beğenemez veya retweet edemez. Bir Fleets’e yanıt vermek mümkün ancak sadece herkese açık bir gönderi yerine alıcının direkt mesajını göndermek için bir mesajla.

Beykpour yeni özellik için “Fleets’ler, insanlar Tweet’lere eklenmesi muhtemel olmayan kısa düşüncelerini paylaşmalarına yardımcı olabileceği umuyoruz.” diyor.

Henüz erken formlarında olan Filolar, sadece sosyal ağın iOS ve Android uygulamalarında kullanılabilir. Fleets’lerini görüntüleyebilir. Ayrıca ana Twitter zaman çizelgesi gibi ayrı bir zaman çizelgesi da var ancak bu akış, bunları takip eden tüm verilerin Fleets’lerini gösterir.

Filolar, Snap’in Hikayeleri gibi Twitter’ın 2013’te başlattığı kendi kendini silen Twitter’ın dönüşüdür. Facebook, Snapchat’in Instagram ve WhatApp’daki kendi kendini silen yayınlarını da çoğaltırken, Microsoft’un LinkedIn’i bu ay benzer bir özelliği test olduğunu söyledi.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up