Haberler

Apple, kablosuz bileşenler sağlamak için milyonlarca dolarlık anlaşma yaptı

0

Bilgisayar yonga üreticisi Broadcom yaptığı açıklamada, iPhone üreticisi Apple ile yüksek performanslı kablosuz bileşenler ve modüller sağlamak için iki ayrı, çok yıllık anlaşma imzaladığını söyledi.

Apple, kablosuz bileşenler sağlamak için milyonlarca dolarlık anlaşma yaptı

Broadcom, yeni anlaşmaların Apple’a iPhone’ların üretiminde de kullanılan belirli radyo frekansı bileşenlerini sağlamak için yaptığı mevcut bir anlaşmaya ek olduğunu belirtti.

Broadcom, yeni anlaşmalar hakkında daha ayrıntılı bilgi duyurmadı ancak daha önceki anlaşmayla birleştiğinde, şirket için “gelecekteki toplam gelirin” oluşturulmasına yardımcı olabileceğini ekledi. Şirket ayrıca anlaşmalar, Apple’ın bu aydan itibaren önümüzdeki üç buçuk yıl içinde piyasaya sürülen tüm ürünler için geçerli olacağını açıkladı.

Son anlaşmalar Broadcom’un Apple ile yıllarca süren ilişkisini genişletiyor. Şirket, iPhone’larının on yıldan uzun bir süredir hücresel ve Wi-Fi ağlarına bağlanmasını sağlamak için gereken bileşenleri sağladı. Ayrıca Broadcom, Apple’a dokunmatik ekran denetleyicileri ve kablosuz şarj modülleri sağlıyor.

Söylentilere göre Broadcom kablosuz birimini satmak istiyor ve Apple’ın olası bir talip olduğu iddia ediliyor. Bu hamlenin, Apple’ın yakın zamanda Intel’den aldığı modem ünitesiyle entegre olması adına şaşırtıcı olmayacağı belirtiliyor. 

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up