HaberlerSİBER GÜVENLİK

Cisco, bulut tabanlı güvenlik platformu SecureX’i piyasaya sürdü

0

Cisco, SecureX adlı platformu karmaşıklıkları ve Cisco’nun daha geniş portföyünü ‘basitleştirmenin’ bir yolu olarak duyurdu.

Cisco, bulut tabanlı güvenlik platformu SecureX’i piyasaya sürdü

Şirket SecureX’i, bilinmeyen tehditlerin ve politika ihlallerinin tespiti de dahil olmak üzere güvenlik süreçlerine görünürlük sağlayan bir platform olarak tanımlıyor. Platform aynı zamanda tehdit araştırması ve iyileştirme gibi güvenlik iş akışlarına otomasyonu da getiriyor.

Cisco’ya göre işletmeler, nesnelerin interneti ve yüksek hızlı internetin kullanılabilirliğinden yararlanırken dijital dönüşümü benimsiyor ve buluta genişliyor, tüm bunlar da kuruluşların saldırı yüzeyini artırıyor.

Cisco GM’i Gee Rittenhouse “Sektör, müşterilere yardımcı olmak için binlerce nokta ürünle dolu, bunun yerine birlikte çalışmayan ürünlerle yönetilemez ortamlar yarattı. Bu da işletmelerin güvenlik duruşunda boşluklar yarattı. Kötü aktörlere ek olarak karmaşıklık, güvenlik ekiplerinin üstesinden gelmesi gereken bir başka risk. “diyor.

Otomatik olay yanıtı, kapsamlı tehdit algılama ve kullanım kolaylığı özellikleri nedeniyle entegre siber güvenlik platformlarının ekonomik, kaynak ve teknik zorlukları ele alabileceğine inanılıyor.

Cisco, SecureX aracılığıyla birleşik görünürlükle platformun, müşterilerin Cisco’nun entegre güvenlik portföyü ve altyapı yatırımları yoluyla tehditleri görmesine izin vereceğini belirtirken müşterilerin organizasyonu koruma konusunda karar vermelerini sağlayacak ve algılama süresini hızlandıracağını ekliyor. 

SecureX, Haziran ayında genel kullanıma sunulmadan önce beta program bekleme listesine katılmak ise şu anda mümkün.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up