Haberler

Aeris ve Volkswagen’den bağlantılı araç teknolojisini geliştirmek için yeni ortaklık 

0

%51’i VW’a ve %49’u “Nesnelerin İnterneti” çözümleri firması Aeris Communications’a ait olan bu ortak Ventic girişimi, bu yıl VW araçlarında yeni nesil bir bağlantı platformu olan “Car-Net” lansmanından başlayarak Kuzey Amerika’daki Volkswagen araçları için teknoloji geliştirmeye odaklanacak. 

Aeris ve Volkswagen’in bağlantılı araç teknolojisi için ortak girişimi Ventic

VW’ya göre platform, tek bir platformda bağlantıyı yönetirken aynı zamanda bölge veya araç modeline dayalı çözümleri uygulama yeteneğini de koruyor. Tek bir platforma sahip olmak, operasyonel verimlilik ve geliştirilmiş müşteri deneyimi ile birlikte gelişmiş hizmet esnekliği ve hızı sağlamanın anahtarıdır.

Volkswagen küresel CIO’su ve Ventic yönetim kurulu üyesi Abdallah Shanti yaptığı açıklamada, “Bağlantı platformumuz uzaktan servisler ve araç emniyeti ve güvenliğinin ötesine geçiyor.” dedi. Platformun üçüncü taraf entegrasyonu ile yeni iş modellerine olanak sağlayan doğal bir esnekliğe sahip olduğunu ekleyen Abdallah Shanti, “her şey için araç iletişimi” adına da temel oluşturduğunu belirtiyor.

Ortak girişim duyurusunun yanı sıra Aeris yeni Mobilite Paketi’ni de duyurdu. Mobilite Paketi, otomotiv orijinal ekipman üreticilerinin bağlı araç programlarını mevcut süitlerin çok kısa bir sürede dağıtmalarını sağlamak için tasarlandı.

Paket, otomotiv üreticilerine yardımcı olmak için tasarlanmış buluttan bağımsız bir IoT ürün paketi sunuyor. Suite’in küresel olarak yeni bağlı araç programlarını hızla dağıtmak, müşteri katılımını ve bunu daha düşük maliyetle elde tutmak için mevcut yazılım altyapısını yükseltmek için sınıfının en iyisi modüler yazılım bileşenleri sunduğu belirtiliyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up