Haberler

Tesla’nın AI ekibi, beceri ve hırs üzerine inşa edilecek

0

Tesla CEO’su Elon Musk, tutku ve sıkı çalışmanın bir diplomadan daha fazlasını yapabileceğine inanarak, Yapay Zeka yazılımı geliştirmekle ilgilenen herkesi, Tesla’nın AI geliştirme ekibine başvurmaya davet etti.

Tesla’nın AI ekibi, beceri ve hırs üzerine inşa edilecek

Musk tweetinde, “Doktora kesinlikle şart değil. Önemli olan tek şey, yapay zeka ve NN’leri gerçekten yararlı bir şekilde uygulama becerisi hakkındaki derin bir anlayış. Lise mezunu olsan bile umrumda değil.” dedi.

Musk geçmişte üniversite eğitiminin başarılı bir kariyere sahip olmanın çok önemli bir parçası olmadığını söylemişti. Auto Bild ile yaptığı röportajda Musk, “Üniversite derecesine bile gerek yok. Hatta liseye bile. Eğer birisi büyük bir üniversiteden mezun olmuşsa, bu harika şeyler yapabileceğinin bir göstergesi olabilir ancak durum böyle olmayadabilir.” şeklinde konuşmuştu.

Musk, Pennsylvania Üniversitesi’nden prestijli bir dereceye ve bir doktoraya sahip olmasına rağmen, başarısından tutkunun sorumlu olduğu gerçeği üzerinde durdu. Tesla CEO’su her fırsatta başarısının sıkı çalışma ve kararlılığa borçlu olduğunu belirtiyor. Elon Musk, Tesla Master Planında tarif ettiği gibi herkese, sürdürülebilir ulaşım ve enerji getirme hayalini bırakmaktan vazgeçmedi.

Tesla, uygun fiyatlı ve sürdürülebilir otomobiller geliştirmeye yönelik bir şirket olsa da benzeri olmayan bir sürüş deneyimi yaratmaya odaklanıyor. Musk, yetenekleri olan insanları ve Tesla’nın AI geliştirme ekibine uygun olma arzusunu görmek istiyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up