Haberler

Thales ve RMIT uzay iletişimi için yeni standart oluşturuyor

0

Kesin Nokta Konumlandırma (PPP) hizmet kanalı ve uzamsal bilgi ve konumlandırma sektöründe kullanılmak üzere mesaj formatının standartlaştırılması için ortak bir araştırma anlaşması, Thales ve RMIT Üniversitesi tarafından Melbourne’de imzalandı.

Thales ve RMIT uzay iletişimi için yeni standart oluşturuyor

Araştırma işbirliği, Avustralya ve küresel pazarlarda alan tabanlı çözümler geliştirmek için hem Avustralya hem de Avrupa’dan dünya lideri teknoloji ve araştırmaları bir araya getirecek.

Thales Alenia Space, önde gelen hassas konumlandırma çözümlerini geliştirmek, sunmak ve sürdürmek için tamamlayıcı becerilerini RMIT ile birleştirmekten memnuniyet duyduğunu belirtiyor. Araştırma çalışması, Avustralya’daki konumlandırma hizmetlerinin gelişimi için gelecekteki yol haritasının önemli bir parçası olacak yeni nesil yüksek hassasiyetli PPP hizmetlerinin tanımına odaklanacak.

Ek olarak Thales, küresel tedarik zinciri aracılığıyla küresel pazara ihracat için bölgesel olarak ölçeklenebilir çözümler geliştirmek adına bir teknoloji platformu sağlayacak.

Thales Alenia Space telekomünikasyon, navigasyon, yer gözlemi, çevre yönetimi, keşif, bilim ve yörünge altyapıları için uygun maliyetli çözümler sunuyor. 

Thales ve İtalya merkezli havacılık ve savunma şirketi Leonardo arasında bir ortak girişim olan Thales Alenia Space ayrıca ana şirketlerin eksiksiz bir hizmet yelpazesi sunan Space Alliance’ı oluşturmak için Telespazio ile işbirliği yapıyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up