Haberler

Cisco, Hyperflex Uygulama Platformu’nu tanıttı

0

Cisco, Kubernetes tabanlı uygulamaların temini ve devam eden operasyonlarını basitleştirmek amacıyla yeni Hyperflex Uygulama Platformu’nu duyurdu.

Cisco, Hyperflex Uygulama Platformu’nu tanıttı

Cisco Hyperflex Uygulama Platformu, “hizmet olarak entegre konteyner” olarak faturalandırılıyor ve BT ve DevOps ekiplerinin, büyük konteyner tabanlı uygulama dağıtımlarını düzenlemede kullanılan Kubernetes’i kolaylaştırmak için tasarlandı. Platform ayrıca, AppDynamics ve Intersight aracılığıyla uygulamaların gerçek zamanlı izlenmesini ve optimizasyonunu da destekliyor.

Cisco, fikrin BT ekiplerinin geliştiricilere bir hizmet olarak konteyner teslim etmesini sağlamak olduğunu ekliyor. Hyperflex Uygulama Platformu, Amazon Web Services ve Microsoft Azure gibi genel bulut hizmetleriyle ortak bir altyapı ve geliştirme ortamının yanı sıra küratörlü açık kaynaklı bileşenler ve entegrasyonlar sağlayarak bunu yapıyor.

Şirket, Cisco’nun yalnızca bir bağlayıcı olarak değil, tüm BT varlıklarında kontrol sağlayan “güvenilir bir ortak” olarak görülmesini hedefliyor. 

Cisco, Kubernetes için HyperFlex Uygulama Platformu’nun ikinci çeyrekte erişime açılacağını belirtti.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up