Haberler

DDN en hızlı büyüyen all-flash array satıcısı seçildi

0

Son satın alımlara yapılan yatırım ve IntelliFlash iş birimi için Western Digital ile işlemin kapatılması, DDN’nin all-flash array portföyü yüksek oranda organik büyümesini sağladı.

DDN en hızlı büyüyen all-flash array satıcısı seçildi

AFA, çoklu bulut ortamlarına esnek bir şekilde dağıtılabilen ve karmaşık dağıtılmış verilerinin değerini en üst düzeye çıkarırken daha hızlı bilgi sağlayan, kullanımı kolay, sağlam ve yüksek oranda ölçeklenebilir veri yönetimi çözümleri arayan kuruluşlar için uygun bir çözümdür. DDN’nin portföy yapısı analitik, IoT, çoklu bulut ve sanallaştırılmış ortamlar için yapay zeka özellikli veri yönetimi geliştirmeye odaklanır.

Bu vizyonun bütünlüğü güçlü bir yürütme geçmişiyle birleştiğinde, DDN’i pazarda Lider olarak konumlandıran Coldago Research’ün Dosya Depolama Haritası tarafından onaylandı.

Kurumlar için doğru veriyi, doğru zamanda doğru arayüze bağlamak giderek daha kritik hale geliyor. DDN, ürünlerinin ve hizmetlerinin aynı anda tüm platformlarda ve tüm sağlayıcılarda eksiksiz olacak şekilde tasarlandığını belirtiyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up