Haberler

Mastercard, yeni artırılmış gerçeklik deneyimi ile kart avantajlarını hayata geçiriyor

0

Kredi kartı devi Mastercard, kart sahiplerinin kredi kartlarını kullanarak elde ettikleri faydaları görüntülemelerini, keşfetmelerini ve erişmelerini sağlayan en yeni artırılmış gerçeklik deneyimi uygulamasını tanıttı.

Kart avantajları AR deneyimiyle sağlanıyor

Kart kullanıcıları uygulamayı başlattıktan sonra kartlarını bir mobil cihazla tarayabilecek ve 360 ​​derecelik bir sanal ortama girebilecek.

Etkinleştirildiği takdirde bir dizi etkileşimli portal kullanıcıları, kart avantajlarını temsil eden farklı etkileşimli 3D nesneleri görüntüleyen “odalara” yönlendirecek. Örneğin, bir kullanıcı telefonunda AR uygulamasını başlatarak sanal alanda bir portaldan atlayabilir ve AR deneyiminde kendilerine yakın yerde bulunan bir dizi golf kulübü bulabilir. Golf kulüplerine odaklandıktan sonra “Paha biçilmez Golf Avantajları” için bir promosyonun parçası olduğunu keşfediyorlar ve kulüplere dokunarak onları avantajlarla ilgili ayrıntılara götüren bir açılır ekranla karşılaşıyorlar.

AR deneyimleri, kullanıcıların bilgi ile etkileşime girmesi için yeni fırsatlar sunar ve AR ortamı son derece sürükleyicidir. Mastercard, bunun hizmetlerinin müşterilere sunduğu faydaları daha iyi anlamasını ve kullanmasını sağlamayı umuyor.

Mastercard kart sahiplerinin sezgisel bir AR tasarımından yararlanarak, gözden kaçmış olabilecek avantajlarını kolayca bulabilmesini ve keşfedebilmesini hedefliyor. Yeni Mastercard AR deneyimi, müşterileri bu avantajları kullanma arayışında daha iyi etkileyebilecek.

Uygulamanın  2020’nin ikinci çeyreğinde iPhone’lar için App Store’da başlaması bekleniyor. Android dahil olmak üzere ek bölgeler ve cihaz özellikleri yılın ilerleyen aylarında sunulacak.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up