Haberler

Yeni Cisco yazılımı, uygulamaların uçtan uca bulunup yayınlanmasına ve izlenmesini sağlıyor

0

Ağ devi Cisco Systems uygulama izleme yeteneklerini, uygulamaların en kritik iş uygulamalarının performansını haritalamalarına olanak tanıyan yeni bir AppDynamics özelliğiyle artırıyor.

Yeni Cisco yazılımı, uygulamaların uçtan uca bulunup yayınlanmasına ve izlenmesini sağlıyor

Cisco, hem şirket içi hem de bulut ortamlarında her uygulamanın temel altyapısının sağlanmasını otomatikleştirebilen yeni bir İş Yükü Optimize Edici aracını duyurdu. Ürünler, diğerlerinin yanı sıra şirketin bu haftaki Cisco Live Barcelona konferansında duyuruldu.

Cisco’nun uygulama izleme yazılımı AppDynamics, yeni Tecrübe Yolculuğu Haritaları özelliğiule şirketlerin uygulama kesintisine yol açabilecek hataları gidermelerine yardımcı olmayı amaçlıyor. Bu özellik her uygulamada en sık kullanılan yolu anlamak için tüm kullanıcı oturumlarını toplayarak çalışıyor.

Uygulama performansını ve kullanıcı deneyimini etkileyebilecek tüm bağımlılıkların basit bir görünümünü sağlamak için Deneyim Yolculuğu Haritaları’ndan veri çekerek çalışıyor. Cisco, potansiyel sorunları proaktif olarak işaretlemek için tarihi ve gerçek zamanlı bilgiler kullandığını ve ayrıca aşırı provizyon hizmetlerinin maliyetlerini düşürme fırsatlarını listelediğini söyledi.

Cisco ayrıca her iki yeni aracın da yılın ikinci çeyreğinde genel kullanıma sunulacağını ekledi.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up