Haberler

Trend Micro, bulut uygulamaları için güvenlik hizmetleri platformunu kullanıma sundu

0

Bulut projelerini ve hedeflerini bütünsel olarak ele alan Trend Micro Cloud One, bulutun avantajlarından ve verimliliklerinden faydalanırken kurumsal düzeyde güvenlik sağlamayı amaçlıyor. 

Trend Micro’nun bulut uygulamaları için güvenlik hizmetleri platformu sunuldu

Cloud One, geliştiricilerin kuruluşlarının risklerini yönetirken istedikleri bulut hizmetlerini kullanarak hızla uygulama geliştirmelerine olanak tanıyor.

Cloud One, tek bir platformda çeşitli güvenlik özellikleri sunuyor. Kuruluşların en stratejik bulut önceliklerini karşılamalarına yardımcı olmak için tasarlanan müşterilerin mevcut uygulamaları buluta taşımasına, yeni bulut yerel uygulamaları sunmasına ve bulutta operasyonel mükemmelliğe ulaşmasına olanak tanıyor.

Platform, müşteri sorunlarını çözme esnekliğine ve bulut hizmetleriyle gelişecek yeniliklere sahip. Cloud One, kalbinde binlerce kuruluş tarafından halihazırda kullanılmakta olan dünyanın önde gelen iş yükü güvenlik hizmetini de içeriyor.

Bulut altyapısının en iyi şekilde yapılandırılmasını sağlamak için gelişmiş konteyner ve uygulama güvenliği, ağ güvenliği, dosya depolama güvenliği ve bulut güvenliği duruş yönetimi için yepyeni tekliflerle tamamlanıyor.

Trend Micro’nun hepsi bir arada platform yaklaşımı, bir kuruluşun buluta gittiği yerden bağımsız olarak basitleştirilmiş, otomatik ve esnek koruma sağlamak üzere tasarlandı. Platformu kullanan müşteriler, tüm hizmetlerde tek oturum açma, ortak kullanıcı ve bulut hizmeti kaydı, tek bir konsoldan görünürlük ve ortak bir fiyatlandırma ve faturalandırma modelinden yararlanıyor.

Trend Micro’nun yeni bulut güvenlik platformu, Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure ve Google Cloud dahil olmak üzere önde gelen bulut sağlayıcılarını destekliyor.

Cloud One platformu 2020 yılının ilk çeyreğinde tam entegre üç hizmetle sunulacak: iş yükü güvenliği, ağ güvenliği ve uygulama güvenliği. Diğer bileşenler ise 2020 yılının ilk çeyreğinde bağımsız çözümler olarak sunulacak ve 2020’nin sonuna kadar Cloud One’a entegre edilecek.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up