Haberler

Gartner, güvenli web ağ geçitlerinde Zscaler Leader’ı seçti

0

11 tedarikçiyi yürütme yetenekleri ve vizyonun bütünlükleri temelinde değerlendiren rapor, Zscaler’ı vizyonun tamamında en uzağa ve yürütme kabiliyetinde en yüksekte konumlandırdı.

Gartner, güvenli web ağ geçitlerinde Zscaler Leader’ı seçti

Zscaler kurucusu ve CEO’su Jay Chaudhry, “Zscaler bulut için üretildi ve müşterilerimizin bulut dönüşümlerinde güvenli bir şekilde gezinmek için bütünsel bir yol bulmaları için sürekli yenilikçiliğe adadık.” diyor.

Jay Chaudhry, Gartner Magic Quadrant’taki yerleşimlerinin bulut yaklaşımlarının bir doğrulaması olduğuna ve hizmet olarak birleştirilmiş bir güvenlik platformunun modern kuruluşlar için önce bulut dönüşümü sağladığına dair kanıt olduğuna inandıklarını belirtti.

Zscaler platformu, 70 ülkede 70 milyardan fazla işlem gerçekleştiriyor ve 185 ülkede günde yaklaşık 100 milyon tehdit tespit ediyor. Zscaler, 400’den fazla Forbes Global 2000 dahil olmak üzere tüm büyük endüstrilerde binlerce kuruluşa hizmet veriyor.

Zscaler Internet Access (ZIA), konumdan bağımsız olarak tüm kullanıcılara ölçeklenen bulut tabanlı internet ve web güvenliği sağlayarak ağları dönüştürmeyi amaçlayan bir bulut güvenlik hizmeti.

Zscaler Özel Erişim (ZPA), kullanıcıları ağa bağlamadan veya uygulamaları internete maruz bırakmadan uygulamalara güvenli erişim sağlayarak Sıfır Güven Ağ Erişimi (ZTNA) sunuyor.

ZIA ve ZPA ayrıca FedRAMP yetkilisidir.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up