Haberler

Rocket Lab, büyümenin bir sonraki aşaması için Siemens’i seçti

0

Rocket Lab, bir havacılık ve uzay üreticisi ve küçük uydu fırlatma servisidir. Bugüne kadar uzaya 40 uydu fırlatan şirket, hizmetlerini genişletiyor. Bundan sonra Rocket Lab, üretimi büyütmek ve büyüme yoluna devam etmek için Siemens yazılımını kullanmaya başlayacak.

Rocket Lab, büyümenin bir sonraki aşaması için Siemens’i seçti

Rocket Lab açıklamaya göre işletmenin yaşam döngüsü ihtiyaçlarını dijital olarak yönetmeye yardımcı olmak için Siemens’in yüksek teknoloji ürünü endüstriyel yazılımlarını uygulamayı planlıyor.

Yazılım, Siemens Digital Industries Software’den ve dijital yaşam döngüsü yönetim yazılımı olan Teamcenter ile bilgisayar destekli tasarım (CAD) ve üretim için NX yazılımını içeren Xcelerator portföyünden oluşuyor.

Duyuru, Rocket Lab’ın tüm tasarım, mühendislik ve üretim sistemlerini çeşitli ofislerde şeffaflığı ve verimliliği artıran uçtan uca dijital bir iş parçacığı oluşturmak üzere entegre etmeye hazırlanırken geldi.

Rocket Lab, Teamcenter’ı kullanarak ürünün yaşam döngüsü boyunca tek bir gerçek kaynağı korumak için aynı parça, montaj ve sistemle ilgili verilerin çeşitli yönlerini birleştirebileceklerini söylüyor. Ayrıca şirket, büyüdükçe NX’in tasarımcılarına daha büyük montajlarla başa çıkabilmeleri için daha yüksek performans ve kararlılık kazandıracağını belirtiyor.

Şirkete göre Xcelerator ile Siemens, ilk konseptten sahadaki performansa kadar havacılık üreticilerine eksiksiz dijitalleşme değer zinciri sunuyor, inovasyon ve yeni nesil tasarım ve üretim sağlıyor.

Siemens Xcelerator yazılım portföyü, müşteri ve sektöre özgü ihtiyaçlara uyacak şekilde kişiselleştirilebilen ve uyarlanabilen entegre bir yazılım, hizmet ve uygulama geliştirme platformudur. Siemens Xcelerator otomotiv, havacılık, gemi yapımı ve yüksek teknolojili elektronik gibi çeşitli endüstrilerde kullanılıyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up