Haberler

Google Cloud, TensorFlow AI & ML’in kurumsal versiyonunu başlattı

0

TensorFlow Enterprise, yazılım geliştirmeyi hızlandırmak ve AI ve makine öğrenimi (ML) uygulamalarının kurumsal kullanıcılar için güvenilirliğini artırmak için geliştirildi.

TensorFlow Enterprise artık üç ayrı fonksiyon içeriyor: Kurumsal sınıf servisler ve destek; bulut ölçeği performansı; ve Cloud AI yığında tam olarak yönetilen hizmetler.

Google Cloud, TensorFlow AI & ML’in kurumsal versiyonunu başlattı

Google Cloud AI yöneticileri AI geliştiren herhangi bir şirketin TensorFlow’u kullanabileceğini söylüyor. Bununla birlikte şirketler genellikle TensorFlow’un eski sürümlerine güveniyorlar ve AI ve yazılım sürümlerinin değişme hızının daha da şiddetli olduğu bir konu da var. Bu sorunla mücadele etmek için Google’ın TensorFlow Enterprise’ı, TensorFlow’un belirli sürümleri için üç yıl boyunca güvenlik yamaları ve hata düzeltmeleri sağlıyor. Açıklamalara göre bu sürümler Google Cloud’da desteklenecek, tüm yamalar ve hata düzeltmeleri ana hat TensorFlow kod deposunda sunulacak.

Yaşamlarını geliştiren AI yapan işletmeler ayrıca Google Cloud’daki Google Cloud ve TensorFlow ekiplerinden ‘beyaz eldiven’ mühendis yardımı yararlanabiliyor.

TensorFlow Enterprise’ın hem NVIDIA GPU’lar hem de Google’ın özel tasarımlı AI işlemcisi Cloud TPU için optimize edilmiş performansları test edilmiş ve performansları optimize edilmiş derin öğrenme sanal makinelerini ve derin öğrenme kaplarını işaret ediyor. Ek olarak Google Cloud, hem eğitim hem de model dağıtma için çeşitli bilgi işlem seçenekleri sunuyor.

TensorFlow Enterprise ayrıca Google Cloud tarafından yönetilen ve Kubernetes Engine ve AI Platform gibi hizmetler genelinde kurumsal düzeyde özellikler de sağlıyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up