Haberler

NVIDIA, GeForce GTX 16 Serisi SUPER GPU’ları tanıttı

0

Yeni GPU’lar, orijinal GTX 16 serisine kıyasla yüzde 50’ye kadar daha fazla performans sağlayacak şekilde tasarlandı. Ayrıca önceki nesil GTX 10 serisi GPU’ların iki katına kadar performansını da sunabiliyor.

NVIDIA, GeForce GTX 16 Serisi SUPER GPU’ları tanıttı

Her iki GPU da sırasıyla 14 Gb / sn ve 12 Gb / sn hızında çalışan yeni süper hızlı GDDR6 bellek kullanıyor ve saatlerce daha da fazla performans için kolayca overclock edilebilen neredeyse 1.8 GHz hıza sahip.

GTX 16 SUPER Serisi, eşzamanlı kayan nokta ve tamsayı işlemleri, birleşik bir önbellek mimarisi ve uyarlanabilir gölgeleme teknolojisini kullanarak turbo şarjlı performans dahil olmak üzere birçok Turing’in modern mimarlık yeniliklerinden faydalanıyor.

NVIDIA, GTX 16 SUPER Serisi’nin Twitch ve Mixer gibi platformlarda yayın yapmak isteyen oyuncular için de tasarlandığını söylüyor. GTX 16 SUPER Serisi ayrıca profesyonel seviyede görüntü kalitesi ve maksimum oyun performansı sağlayan en yeni Turing Encoder (NVENC) özelliğine sahip.

Open Broadcaster Software ve XSplit gibi en iyi akış uygulamalarının desteğiyle, GeForce kullanıcıları yeni ve geliştirilmiş NVENC entegrasyonlarından faydalanırken oyun akışını her zamankinden daha kolay başlatabiliyor.

Ek olarak NVIDIA yeni bir Game Ready Sürücüsü de başlattı. Yeni NVIDIA Game Ready Sürücüsü, DirectX 9, 11 ve 12 oyunları desteklemek için geliştirilmiş görüntü netleştirme filtresi içeriyor.

NVIDIA Ultra Düşük Gecikmeli (NULL) mod artık G-SYNC değişken oranlı teknoloji desteğini destekliyor, böylece oyuncular G-SYNC tarafından sağlanan görsellerin keyfini sürerken, oyunlarda düşük gecikme süresinin sağladığı hızlı tepki süresinin de faydalarını görebiliyorlar.

Bu yeni sürücü, Acer CG437K P, Acer VG272U P, Acer VG272X, AOC 27G2G4, ASUS XG279Q, Dell AW2720HF ve Lenovo Y27Q-20 de dahil olmak üzere 50’den fazla G-SYNC Uyumlu Ekran listesine yedi monitör ekliyor.

GeForce Experience, ReShade filtreleri de ekledi. ReShade, PC oyunları için şaşırtıcı işlem sonrası gölgeler yaratan canlı bir modlayıcı topluluktan yararlanıyor. Bu en yeni Game Ready Sürücüsü ve GeForce Experience güncellemesiyle, GeForce oyuncuları yüzlerce ReShade filtresine dokunabilir ve Freestyle veya Ansel’i kullanarak en sevdikleri oyunlara kolayca uygulayabilir.

Microsoft WHQL sertifikalı NVIDIA’nın tüm Game Ready Sürücüleri, en iyi performans ve kusursuz oyun için ayarlandı.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up