HaberlerSİBER GÜVENLİK

Dell, yeni veri koruma çözümlerini duyurdu

iot-guvenlik
0

Dell, farklı ortamlarda ölçekte verileri koruması, yönetmimi ve kurtarmalar sağlayan PowerProtect DD Serisi cihazlarını tanıttı.

Dell Technologies ayrıca Dell EMC Siber Kurtarma, Dell EMC PowerProtect Siber Kurtarma ve müşterilere PowerProtect DD Serisi cihazlardaki iş yükleri için siber esneklik ve destek sağlayacak olan Dell EMC PowerProtect yazılımında yeni geliştirmeler yaptığını duyurdu.

Dell yeni veri koruma çözümlerini duyurdu

Günümüzde işletmeler, oluşturdukları ve sakladıkları veri miktarında büyük bir artış yaşıyorlar. PowerProtect DD Serisi cihazlar ile müşteriler kendilerini artan veri ihtiyaçlarını destekleyen bir çözümle donatabilir, sistemlerini bozulma anında geri yükleyebilir ve mevcut veri setlerine güvenli bir yolla işletme değerini ve inovasyonu teşvik edebilir.

Dell Technologies, BT altyapısı veri akışına uyum sağlamaya devam ettikçe, müşteri veri koruma ve yönetim gereksinimleri hibrit bulutlar, küresel veri merkezleri ve exabyte ölçeğiyle giderek daha fazla şekilleneceğini söylüyor.

PowerProtect DD’nin özellikleri ise şu şekilde:

Daha hızlı performans

Yüzde 38’e kadar daha hızlı yedekleme ve yüzde 36’ya kadar daha hızlı geri yükleme ile PowerProtect DD, 64 sanal makine için 60.000 IOPS’ye anında erişim ve anında geri yükleme ve 25 GbE ve 100 GbE ağ hızları için destek içeriyor.

Daha fazla verimlilik 

PowerProtect DD yüksek verimlidir ve donanım destekli sıkıştırmaya sahip tek bir rafta 1,25PB’ye kadar kullanılabilir kapasite ve mantıksal kapasiteyi yüzde 30’a varan oranda artırarak 65x’e kadar veri azaltma sağlıyor. Bu daha az yer kaplama, yüzde 35’e varan güç ve soğutma tasarrufu sağlayarak kurumlar için YG’yi artırıyor.

Gelecekteki talepleri karşılamak için ölçeklenebilirlik 

Özünde esneklik ve çeviklik ile çoklu konfigürasyonlarda mevcut olan PowerProtect DD, 1 terabayt ila 1.25PB arasında değişen ölçeklenebilirlik ve yerinde üretim kapasitesi genişletme fırsatı sunuyor.

Çok bulutlu iş yükleri için veri koruması

PowerProtect DD, şirket içi ve karma bulut ortamlarında operasyonel verimlilik, esneklik ve ölçeklenebilirlik sağlıyor. Birden fazla genel bulutta destek sağlayan kapsamlı bir bulut ekosistemi mevcut ve yerel olarak veri tekilleştirme verilerini sunarak, düşük maliyetli ve uzun süreli saklama imkanı veriyor.

Tek cam yönetim bölmesi

PowerProtect DD Yönetim Merkezi ile müşteriler, birden fazla sistem için toplu yönetim kazanabilir, kapasite ve kopyaları yönetebilir, tüm cihazlarının sağlık ve durumunu şirket içi ve bulutta izleyebilir.

Kritik sistemler için siber esneklik

Müşteriler bir veri akışı yaşadıklarından, siber tehditlere karşı da hazırlıklı olmaları gerekir. Bir siber saldırının etkisini en aza indirmek ve kritik görev sistemlerinin daha hızlı kurtarılmasını sağlamak için tasarlanan Dell EMC PowerProtect Cyber ​​Recovery, artık Dell EMC PowerProtect yazılımı ile korunan ve Dell EMC PowerProtect DD Serisi Cihazlarda depolanan iş yüklerini destekliyor. Bu entegrasyon, müşterilerin otomatik veri kurtarma ile siber esnekliklerini güçlendirmelerini sağlıyor.

Bu ilaveler ve PowerProtect DD ile entegrasyon, müşterilerin bir siber esneklik planı ve otomatik siber kurtarma sürecini çevrelerine dahil etme ihtiyacını karşılıyor.

Yeni PowerProtect DD Serisi Cihazlarla birlikte çalışabilirliğin yanı sıra, PowerProtect yazılımı, VMware sunan VMware vSphere ile daha fazla entegrasyon da sağlıyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up