Haberler

VMware yeni IoT platform yeteneklerini yayınladı

0

Hem SaaS hem de şirket içi versiyonlarda bu yılın başlarında tanıtılan Pulse IoT Center 2.0, kurumların herhangi bir cihazı ya da bir uygulamayı, herhangi bir bulutta yönetmelerine yardımcı olmak için açık, üreticiden bağımsız bir uç yönetim altyapısı platformu sağlamak için tasarlandı. Yetenekler arasında artık sıfır dokunuşla yerleştirme, TPM onayı için destek, Windows 10 IoT OS desteği ve uygulamalı bir laboratuvar mevcut.

VMware yeni IoT platform yeteneklerini yayınladı

En gelişmiş altyapı yönetimi yetenekleri sunan VMware, tüm IoT kullanım durumlarını kapsayan tek bir yönetim platformu sağlayarak IoT dağıtımlarını önemli ölçüde hızlandırıyor.

İşletmeler, güvenlik boşluklarıyla dolu yeni yerleşik IoT aygıtları için zaman harcayan ve maliyetli işlemlerle karşı karşıya kalıyor. Pulse IoT Center’ın yeni içeriğindeki Zero Touch On-boarding ile işletmeler, IoT cihazlarını önceden aşamalı hale getirebilir. Böylece cihaz, minimum insan müdahalesiyle daha güvenli ve tam zamanında uygun Pulse IoT Center örneğine otomatik ve hızlı bir şekilde bağlanır.

Kuruluşların, en son cihazlarının güvenli olduğundan ve cihazın bütünlüğünü tehlikeye atan kötü niyetli bir faaliyetin derhal tespit edilmesini sağlamaları gerekir. Pulse IoT Center, Güvenilir Platform Modülü(TPM) Desteği ile bir uç cihazın tahrif edilip edilmediğini tespit edebilir.

Pulse IoT Center felsefesi, çeşitli işletim sistemlerinde çalışan sayısız geçit yolunu destekler. Linux destekli ağ geçitlerini desteklemenin yanı sıra müşteriler artık Pulse Agent’ı Windows 10 IoT işletim sistemli uç sistemlere ve ağ geçitlerine yükleyebilirler.

Yeni Pulse IoT Center 2.0 Uygulamalı Laboratuvar (HOL) şimdi çözümü test etmek isteyen müşteriler için yayında. HOL’lar, BT uzmanlarının bilgi ve becerilerini yeni VMware teknolojileriyle genişletmelerini sağlar. Pulse IoT Merkezi için HOL, kullanıcılara beş modülde dört saatlik deneyim sunar.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up