Haberler

IBM, Red Hat OpenShift ile bulutta yerel teklifler geliştirdi

0

IBM, bulut tabanlı olması ve Red Hat OpenShift’te çalıştırılması için yazılımını geliştirdi. Geliştirilen yazılım, işletmelerin uygulamalar oluşturmasını ve bunları AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, Alibaba ve IBM Cloud ve özel bulutlar dahil olmak üzere tüm önde gelen genel bulutlarda çalıştırmalarını sağlıyor.

IBM, Red Hat OpenShift ile bulutta yerel teklifler geliştirdi

IBM onaylı ve konteynerli yazılımı, ortak bir işletim modeli ve kimlik yönetimi, güvenlik, izleme ve kayıt gibi bir dizi hizmet sunacak ve bir gösterge panosu aracılığıyla bulutlar arasında görünürlüğü ve kontrolü geliştirecek şekilde tasarlandı.

IBM ayrıca işletmelerin hibrit bir bulut altyapısına geçebilmelerini sağlamak için IBM Cloud’da Red Hat OpenShift’in bulunduğunu, IBM Z ve LinuxONE IBM’in kurumsal sistemlerinde Red Hat OpenShift’in, Red Hat danışmanlığının ve teknoloji hizmetlerinin IBM aracılığıyla sağlandığını duyurdu.

İkinci hizmet aracılığıyla IBM, müşterilerin iş ortamlarını bulut ortamlarına bildirme, taşıma, oluşturma ve yönetmelerine yardımcı olmak için 80 binden fazla bulut uygulaması hizmeti uygulayıcısı bulunuyor. Yeni yazılım ve hizmetler, IBM’in Red Hat OpenShift’te çalıştırılmak üzere optimize edilmiş yazılım portföyünde bulunan 100’den fazla ürünü içeriyor.

Red Hat OpenShift ve Red Hat Enterprise Linux dahil açık kaynaklı teknolojiler üzerine kurulu. IBM’e göre müşteriler bunu işletmeleri için en kritik uygulama, veri ve iş yükü gereksinimlerini karşılamak için kullanabilir.

Cloud Paks, donanımdan uygulamalara tüm yığın için yazılım desteği sağlıyor. Bunun, müşterilerin kritik öneme sahip uygulamaları herhangi bir bulutta, istatistik olarak IBM’e taşımasına, entegre etmesine ve modernize etmesine yardımcı olduğu söyleniyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up