HaberlerYAPAY ZEKA

Oral-B, yapay zeka destekli diş fırçasını 220 dolardan satışa çıkardı

0

Kablosuz Bluetooth bağlantısına sahip Oral-B Genius X, telefonunuzdaki bir uygulamaya Bluetooth üzerinden bağlanır. Fırçalamaya başladığınızda uygulama, ne zamandan beri fırçaladığınızı, nasıl baskı yapacağınızı, nerede fırçaladığınızı ve bir dahaki sefere nerede fırçalayacağınız konusunda zaman ayırmak için telefonunuzdaki özel bir yardımcı uygulamaya bağlanır. 

Oral-B, yapay zeka destekli diş fırçasını 220 dolardan satışa çıkardı

Yeni diş fırçası ayrıca içindeki sensörler sayesinde cihaz basıncını ve ağzınızdaki yerini tespit edebilir. Oral-B 10000 Genius X tüm bunları daha iyi bir fırçalama için kılavuz görevindeki “Genius X AI algoritması” ile yapıyor. Bu uygulama aynı zamanda kullanıcıların Genius X diş fırçası üzerindeki SmartRing’in görünümünü kişiselleştirmelerine izin veriyor. 

Oral-B 10000 Genius X’in bir dezavantajı, diş fırçalama hatırlatmaları gibi özellikler için Google veya Alexa gibi ses yardımcılarıyla uyumsuzluğudur.

Oral-B 10000 Genius X, iki hafta süren şarj edilebilir bir batarya ve aynı anda hem diş fırçanızı hem de akıllı telefonunuzu şarj edebilen bir seyahat çantasıyla birlikte yüzde 500 daha fazla diş plağını temizlemeyi vaat eden üç farklı fırça kafası ile birlikte geliyor.

Bu Oral-B’nin ilk bağlı diş fırçası değil. Şirket, 2014 yılında diş hekimi yardımı ile programlanabilen Bluetooth özellikli bir diş fırçası piyasaya sürmüştü. 2016’da Genius diş fırçası serisini başlatmıştı ancak fırçalama işlemini takip etmek için akıllı telefonların kamerasını kullanmak için eski modellere ihtiyaç duyulmuştu.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up