Haberler

AWS’deki VMware Cloud, işletmelerin uygulamaları geçirmesine yardımcı oluyor

0

AWS’deki VMware Cloud, VMware’in yazılım tanımlı veri merkezi özelliklerini, AWS servislerine en iyi erişim ile getiren ortak tasarlanmış bir hizmettir. Servis, tutarlı hibrit bulut altyapısı ve işlemleri ile birlikte VMware HCX ve vMotion tarafından desteklenen ultra hızlı bulut geçişi sunuyor.

Uygulamalar taşındıktan sonra müşteriler bu uygulamaların özelliklerini, Amazon Basit Depolama Hizmeti (Amazon S3), Amazon İlişkisel Veri Tabanı Hizmeti (Amazon RDS) ve Amazon SageMaker gibi yerel AWS servislerinin entegrasyonu ile genişletebiliyor.

AWS ve VMware ile şirketlerin ilgili ortak ağları

Ağustos 2018’den bu yana AWS müşterileri için VMware Cloud 4 kat, toplam VM’ler 9 kat, VMC Competency’ye sahip ortak sayısı 3 kat, mevcut ISV ortak onaylı çözüm sayısı ise 3 kat arttı.

VMware genel müdür Mark Lohmeyer, AWS’deki VMware Cloud’un kritik iş uygulamalarını buluta geçirmek için kolay bir düğme olduğunu ve araştırmaların artık müşterilerin hizmete geçerek altyapıyı ve devam eden işletme maliyetlerini de önemli ölçüde azaltabileceğini gösterdiğini söylüyor. 

WMware, AWS’de VMware Cloud’a geçmekten kaynaklanabilecek finansal faydaları gösteren yeni bir araştırma da yaptı. Çalışma, AWS’de VMware Cloud’a geçiş yaparken yüksek maliyet tasarrufu ve yatırım getirisini gösteriyor.

Bulut geçişi düşünen şirketler için AWS’deki VMware Cloud ideal bir varış noktası olduğunu kanıtlamak adına VMware, Toplam Ekonomik Etki (TEI) çalışması yapmak için Forrester Consulting’i görevlendirdi ve yatırım getirisi işletmelerinin AWS’deki VMware Cloud’a geçerek gerçekleştirebilecekleri potansiyel yatırımları inceledi.

Forrester, araştırma için görüşme yapan şirketlerin kompozit bir organizasyon temsilcisini kurdu. Genel olarak çalışma, kompozit organizasyonun şirket içi eşdeğer kapasiteye kıyasla buluttaki operasyonel maliyetlerin yüzde 59’unu kurtardığını gösterdi. 

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up