Haberler

Proofpoint ve CrowdStrike, uç nokta koruma entegrasyonu için bir araya geldi

0

Siber güvenlik ve uyumluluk şirketi Proofpoint, bulut tabanlı uç nokta koruma sağlayıcısı CrowdStrike ile kuruluşlara e-posta ve uç noktalarda gelişmiş tehdit koruması sağlamak için entegrasyon yaptığını duyurdu.

Buluttan buluta API’lar ile daha hızlı ve basit çözüm

Saldırıların yüzde 90’ından fazlası e-posta ile başlatılıyor ve neredeyse herkesin bir teknik güvenlik açığından yararlanmak yerine bir URL’yi veya kötü amaçlı bir eki tıklamasını gerektiriyor. Proofpoint ve CrowdStrike entegrasyonu, ortak uç noktalarına, tüm uç noktaların kötü niyetli eklerden korunmasını sağlamak için otomatik bağlam ve görünürlük sağlıyor.

İlk entegrasyonda, Proofpoint’in gelişmiş Hedefli Saldırı Koruması(TAP) güvenlik zekası, cihaz güvenliğini daha da artırmak ve saldırganları durdurmak için kötü amaçlı e-posta eklerine yönelik tehdit zekasını CrowdStrike Falcon’a besleyecek.

Proofpoint ve CrowdStrike arasındaki entegrasyon, buluttan buluta API’lar aracılığıyla sağlamak için hızlı ve basit olacak. Ayrıca ortak müşterilerin, saldırıyı durdurmak için uyumlu çalışan algılama motorlarını kullanabilmelerini sağlayacak.

İlk teknoloji entegrasyonunda Proofpoint, CrowdStrike Falcon Intel ile potansiyel olarak kötü amaçlı eklentileri kontrol edecek ve müşterilerin özel zekasına yeni karmalar ekleyecek.

CrowdStrike’ın yeni nesil antivirüsü(NGAV) ile uç nokta algılama ve yanıtı(EDR), yönetilen tehdit avlama yeteneklerini ve güvenliğini birleştiren üstelik tümü bulut tarafından yönetilen ve sunulan tek bir sensördeki Falcon uç nokta korumasını tamamlıyor.

CrowdStrike Falcon platformunun mimarisi, kurum genelinde gerçek zamanlı koruma ve görünürlük sağlamak, gelişmiş tehditlerle başa çıkmak için yenilikçi bir yaklaşım sağlamada bulut ölçekli yapay zekayı (AI) kullanıyor.

CrowdStrike Falcon ayrıca kuruluşların uç nokta faaliyetlerine derinlemesine, gerçek zamanlı görünürlük kazanmalarına, tehdit incelemelerini ve ihlalleri hızlı bir şekilde durdurmalarına yardımcı olacak benzersiz tehdit istihbaratları sunmak için otomatik zeka ve insan analizini birleştiriyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up