Haberler

AlgoSec, Cisco ACI otomasyonu ve uygulama görünürlüğünde yeni özellikler duyurdu

0

Ağ güvenliği yönetimi çözümleri sağlayıcısı AlgoSec, Cisco ACI SDN dağıtımları için genişletilmiş destek ve temel Ağ Güvenliği Yönetimi Paketi’nin yeni sürümünde gelişmiş uygulama görünürlük ve otomatik ağ keşif özellikleri geliştirdi. Bu sayede işletmeler, tüm hibrit ortamlarında güvenlik üzerinde görünürlük ve kontrol sağlayabiliyor.

AlgoSec güvenlik yönetimi paketi A30 sürümünde yer alan yeni özellikler ise şöyle:

Cisco ACI için genişletilmiş destek

AlgoSec güvenlik yönetimi A30, tamamen otomatik ve güvenli bir iş akışında sıfırdan dokunma ile Cisco ACI ortamları için planlama, risk ve uyumluluk kontrollerinden, doğrudan cihaza dağıtımına kadar tüm güvenlik yönetimi süreçlerinin otomasyonunu sunuyor. Güvenlik ve BT ekipleri doğrudan Cisco APIC üzerinden yeni anlaşmalar ve filtreler oluşturabiliyor.

Gelişmiş iş odaklı uygulama görünürlüğü ve otomatik ağ keşfi

AlgoSec güvenlik yönetimi A30, uygulama görünürlüğünü ve otomatik ağ keşfi özelliğini geliştiren yeni AppViz eklentisiyle işle ilgili kritik uygulamaları destekleyen ağ özniteliklerinin ve kurallarının tanımlanmasını ve eşlenmesini hızlandırıyor. Bu sayede kurumlar, uygulamalarında herhangi bir heterojen şirket içi ve bulut platformunda değişiklik yapma, tüm güvenlik ortamında ağ ve değişiklik yönetimi sorunlarını gidermede sürekli güvenlik ve uyumluluk sağlama yeteneğini hızlandırıyor.

Ağ genelinde politika değişikliklerini AppChange ile otomatik hale geliyor

AlgoSec’in yeni AppChange eklentisi, BT ve güvenlik ekipleri için önemli zaman tasarrufu sağlayan ve manuel hataları ortadan kaldırıyor. Böylelikle A30, hibrit işletme ağı genelinde ilgili tüm cihazlarda ağ güvenliği politika değişikliklerini otomatik olarak güncelliyor.

Güvenlik bölgesi geliştirmeleri

AlgoSec güvenlik yönetimi A30, ekiplerin ağ güvenlik bölgelerini kolayca görselleştirmelerini ve hem uygulama sahipleri hem de güvenlik yöneticilerinin karar vermeyi desteklemede her bölge için risk profilleri seçmelerini sağlıyor. Bu da uygulama sağlama ve dağıtımı kolaylaştırırken ağ genelinde güvenliği artırmak için ağ mikro bölümleme stratejilerinin planlanmasını ve uygulanmasını hızlandırıyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up