Haberler

Ping Identity’den özel bulut kimliği çözümü

0

Kimlik hizmetleri sağlayıcısı Ping Identity, kuruluşlar için özel bir bulut kimliği çözümü olan PingCloud Private Tenant’ın kullanılabilirliğini duyurdu.

Ping Identity özel bulut kimliği çözümü

İşletmelerin, çalışanların ve iş ortaklarının hizmet ve uygulamalarında rahatlıkla oturum açabilmeleri için güvenilir bir yol gerekir. Kurumlar tüm kullanıcılar için çok yönlü tek oturum açma (SSO) ve ölçeklenebilir dizin hizmetleri içeren ayrıca veri ve kaynak izolasyonunu koruyan, yapılandırılabilir bir küresel kimlik doğrulama yetkisi ile kimlik doğrulama sağlayabilir. Bu da küresel organizasyonlara IAM işlemlerini otomatikleştirme, yönetimi basitleştirme ve bulut ilk hedeflerine ulaşma becerisi kazandırır.

Bununla birlikte şirketlerin, çözümü çalıştırırken ve sürdürürken çok sayıda standardı, farklı kimlik doğrulama akışlarını, çok çeşitli kimlik ve servis sağlayıcılarını desteklemesini gerektirir. PingCloud Private Tenant, işletmelerin IAM çözümlerinin çalışmasını otomatikleştirmelerine izin verir böylece BT çalışanları küresel bir kimlik doğrulama otoritesi sağlamanın yanı sıra yenilikçiliğe odaklanabilir.

PingCloud Private Tenant, kullanıcılarına birtakım yetenekler ve avantajlar sağlıyor:

Cloud IAM: Özel bir bulut ortamıyla birleştirilen pratik olarak sınırsız yapılandırma seçenekleriyle işletmeler, IAM işlemlerini otomatikleştirirken verilerini ve güvenliğini kontrol edebilir.

Yüksek düzeyde yapılandırılabilir kimlik doğrulama ve dizin hizmetleri: Uygulamaların veya kaynakların nerede olduğuna bakılmaksızın işletmeler farklı kullanıcı toplulukları ve kimlik türleri için PingCloud Private Tenant’ın genişletilebilirliğinden yararlanabilir.

Basitleştirilmiş kimlik yönetimi ve en aza indirilmiş maliyetler: PingCloud Private Tenant, zorlu ve karmaşık kurumsal kullanım durumları için desteğinden ödün vermeden tasarruf sağlayan self servis destek seçenekleriyle merkezi yapılandırma sunar.

Kurumsal hibrit BT mimarisi: PingCloud Private Tenant, kurum içi proxy’leri ve aracıları kurmaya, güncelleştirmeye ve yönetmeye gerek kalmadan kuruluşların hibrid BT veya çoklu bulut ortamının her köşesine ulaşır.

Karmaşıklığı azaltan otomatik işlemler: PingCloud Private Tenant, coğrafi veya düzenleyici kısıtlamalara uymak için bölgesel yapılandırma seçenekleriyle gerektiğinde geliştirme, test etme ve üretim için farklı ortamlar oluşturmalarına izin verir.

PingCloud Private Tenant, çok kullanıcılı bulut çözümleri, özel bulut çözümleri ve şirket içi yazılımları kapsayan, Ping’in müşterilerine sunduğu geniş dağıtım seçenekleri yelpazesini genişletiyor. Bu çözümler kurumsal dağıtım tercihlerini ve kullanım durumlarını kapsarken karmaşık hibrit BT ortamlarını desteklemek için gerektiğinde bağımsız olarak veya birlikte sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up