Haberler

Access Networks, ağ istihbaratı çözümleri sağlayıcısı olarak Allot ile anlaştı

0

Ağ iletişimi ve güvenlik, kablosuz, IoT ve erişim çözümleri dağıtıcısı Access Networks, ağ istihbaratı ve güvenlik çözümleri sağlayan Allot ile dağıtım anlaşması imzaladı. Access Networks, kurumsal ve hizmet sağlayıcı pazarı için edindikleri deneyim ve çözüm yelpazesi nedeniyle Allot ile ortak olduklarını duyurdu.

Access Networks servis sağlayıcılar, ağ katmanında güvenli kurumsal ve IoT dağıtımları sağlayan müşterilerine hizmet olarak güvenlik sağlamak için Allot teknolojilerini ve platformlarını kullanacaklarını açıkladı. Şirket, kurumsal olarak Allot Servis Ağ Geçidi tarafından sağlanan avantajlar arasında gerçek zamanlı ağ izleme, analitik, uygulama kontrolü ve güvenliğin yer aldığını belirtti.

Access Networks

Access Networks’ün misyonu, kamu hizmetleri, eğitim ve telekomünikasyon endüstrisine bir dizi ağ, kablosuz IoT ve erişim çözümleri sağlamaya odaklanıyor. Access Networks, son müşterinin tamamen yönetilen bir çözüm almasını sağlamak için donanım, yazılım ve hizmetleri içeren ağ iletişimi çözümleri sunuyor.

Allot

Allot Ltd. dünya çapında servis sağlayıcılar için ağ istihbaratı ve güvenlik çözümleri sağlıyor. Çözümleri, ağ ve uygulama analitiği, trafik kontrolü ve şekillendirme, ağ tabanlı güvenlik hizmetleri ve daha fazlası için dünya çapında dağıtılıyor.

Allot’un çoklu servis platformları 500’den fazla mobil, sabit ve bulut servis sağlayıcısı ve 1000’den fazla işletme tarafından kullanılırken çözümü, bazı servis sağlayıcılar tarafından yüzde 50’nin üzerinde bir penetrasyon sağladı ve halihazırda Avrupa’da 21 milyondan fazla abone tarafından kullanılıyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up