Haberler

Rimini Street, dünya çapında SAP için AMS yayınladı

0

SAP için Rimini Streets Destek Hizmetleri’nden yararlanmaya ek olarak SAP kurumsal yazılımı için Uygulama Yönetimi Hizmetleri’ni(AMS) entegre eden bir anahtar teslim çözümle çalıştırmalar sağlanabiliyor.

Rimini Street, dünya çapında SAP için AMS yayınladı

Rimini Street, SAP için entegre AMS’i Kuzey ve Güney Amerika’daki müşterilerine başarıyla teslim etti. Mevcut global kullanılabilirliği ile eşleşmesi için de Uygulama Yönetimi Hizmetleri’nin küresel olarak hazır olduğunu duyurdu.

SAP için AMS şu temel özellikleri barındırıyor:

  • Devam eden işlemleri optimize etmek için entegre olay çözümü, vaka yönetimi ve kök neden analizini içeren operasyonel destek
  • Sistem yönetimi
  • SAP Temel desteği
  • Proaktif analiz, önleyici sistem önerileri ve olay tespiti ile sistem sağlığı izlemesi
  • Karmaşık SAP yazılımı görünümleri için geliştirme desteği

SAP için AMS, entegre bir işlemden yararlanmanın, tek ve güvenilir bir satıcıdan destek çözümü almanın faydalarını isteyen müşterilere sunulan destek kapsamını genişletiyor.

Rimini Street, geleneksel AMS ve satıcı tarafından sağlanan yıllık desteğin zorluklarını biliyor. Bu nedenle sınırlamalarını aşmak ve müşterilere daha iyi hizmet vermek için deneyimli bir birincil destek mühendisi ve bir sözleşme yöneticisinden oluşan servis sağlama ekibiyle entegre çalışıyor. Ayrıca AMS ve destek hizmetleri modeli ile müşterilerin başarısını artıracak bir işletme hesabı yöneticisi de sunuyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up