Haberler

VMware’ın uygulama mobilite platformu: VMware HCX

0

Kurumsal yazılım şirketi VMware, çoklu bulut ve hibrit bulut dönüşümleriyle kuruluşlara yardımcı olmaya devam ederek uygulama mobilite platformu VMware HCX’in en son sürümünü yayımladı.

Uygulama yerleşimini bağlama, doldurma ve sürekli olarak en iyi duruma getirme işlemi daha basit hâle geliyor

Kaliforniya merkezli şirket, kuruluşların VMware altyapısını kullanan hibrit ve çok bulutlu mimarileri benimsediklerinde, operasyonları basitleştirmek ve iş becerilerini artırmak amacıyla yerel olarak ve bulutta yeni ortamlar oluşturduklarını belirtiyor.

VMware HCX, modern bulut altyapılarında uygulama yerleşimini bağlama, doldurma ve sürekli olarak en iyi duruma getirme işlemini basitleştirerek veri merkezi ve bulut dönüşümlerini mümkün kılıyor.

VMware, kurumsal müşteriler için tasarlanmış üç temel özellik barındırıyor:

VSphere to vSphere Migration: VMware HCX Enterprise ile VMware artık KVM ve Hyper-V ile başlayan vSphere olmayan iş yükü geçişini destekliyor ve müşterilere uygulamaları tam kontrol için yeniden platformlaştırmada basit bir yol sunuyor.

Büyük Ölçekli Toplu Geçiş: Bu yeni sürümle birlikte VMware, VMware HCX’i VMware vMotion ile zenginleştirerek toplu taşıma işleminin ölçeklenebilirlik faydalarını (paralellik, zamanlama vb.) boşta kalma süresi olmadan tek seferde yüzlerce canlı iş yükünü geçirme yeteneğiyle birleştiriyor.

Site Recovery Manager Hazırlığı ile Gelişmiş Olağanüstü Durum Kurtarma: VMware HCX Enterprise, kritik iş yüklerinin güvenli, verimli bir şekilde yedeklenmesi ve kurtarılmasında olağanüstü durum kurtarma özelliklerini, sınıfının en iyisi hibrit bağlantısıyla birleştirmek için VMware Site Recovery Manager (SRM) ile birlikte çalışıyor. Bu ortak çözümle, bant genişliğini ve bağlanabilirliği optimize etmek, VM’leri transit güvenli hale getirmek ve genişletilmiş ağlar için IP adres yönetimini kolaylaştırmak amacıyla kurtarılan VM’ler için VMware HCX hibrit ara bağlantıdan yararlanılabiliyor. VMware HCX, ağlar ve depolamadaki uyumsuzluk sorunlarını ortadan kaldırarak çoğaltma işlemlerini de hızlandırıyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up