Haberler

Google ve Dell’den kurumlar için yeni Chromebook

0

Chrome Enterprise ekosisteminin uyanışıyla işletmeler artık Dell’in saygın donanımında ilk bulut-içi Chrome OS’e erişebilecek.

İlk kurumsal Chromebook’lar: Dell Latitude 5400 ve Dell Latitude 5300 2’si 1 arada

Şirketlerin ilk kurumsal Chromebook’larında Dell Latitude 5400 ve Dell Latitude 5300 2’si 1 arada olacak. Yeni Chromebook’lar, Dell işletim sistemi ve uç nokta yönetimi platformu Unified Workspace ile Chrome OS’in bir kombinasyonunu içerecek.

Dell Technologies, ticari müşteri ürünleri grubu başkan yardımcısı Rahul Tikoo, ilk Dell Latitude Chromebook Enterprise’ı başlatmak için Google ile ortaklık yapmanın müşterilere, işletmelerin ihtiyaç duydukları hızı, güvenliği ve kullanım kolaylığını seçeneği sunduğunu ifade etti.

Kullanıma hazır Chromebook Enterprise cihazları ve Chrome Enterprise Upgrade özellikli mevcut Chromebook’lar ayrıca gelişmiş güvenlik koruması, basitleştirilmiş yönetim ve esnek erişim gibi kurumsal özellikler sunuyor. Bu özellikler işletmelerin Chromebook dağıtımlarını yönetmelerine yardımcı olan Chrome OS için Google Yönetici konsolu ile kontrol ediliyor. Google, Yönetici konsolunda güncellenmiş malzeme tasarımını, her sayfada arama yapmayı ve yeniden tasarlanmış iş akışlarını içerecek şekilde iyileştirmeler yaptı.

Chrome OS yazılımcısı John Soloman, Dell Latitude Chromebook Enterprise cihazlarının sunduklarını ise şu şekilde listeliyor:

  • Tasarımla güvenlik: Chrome Enterprise’ın çok katmanlı güvenliğini Dell Latitude ile birleştiren son kullanıcılar tehditlere karşı korunur. BT yöneticileri düzenli ve kontrollü işletim sistemi güncellemeleri sağlarken tüm cihazları kolayca karşılayabilir, izleyebilir ve kilitleyebilir.
  • Global kullanılabilirlik ve destek: Dell Latitude Chromebook Enterprise cihazları, Chrome Enterprise desteğinin yanı sıra 7 gün 24 saat boyunca 7 ülkede Dell ProSupport1’de kullanılabilir.
  • BT güvenilir donanım: Ölçeklenebilir tasarımı, yüksek performansı ve güçlü pil ömrü ile Dell Latitude cihazları BT tarafından geniş çapta güvenilir. İki form faktörü, 14 inç Latitude 5400 ve 13 inç Latitude 5300 2’si 1 arada, 8. Nesne Intel Core Core i5 ve i7 işlemcilerle yapılandırılabilir. Bu Chromebook’lar, 32GB’a kadar ilk ve 1 TB PCI-E NVMe SSD depolamaya ek olarak ayrıca LTE seçenekleri ve USB Tip-C yuvası sunuyor.
  • Bulutta kullanılan uygulamalar: Dell Technologies, Google Dokümanlar, E-Tablolar ve Slayt’ın yer aldığı Drive Enterprise ile G Suite’in bir bayisi olacak. Böylece ekipler, çevrimdışı veya çevrimiçi olarak her türden dosyayı güvenli bir şekilde depolayabilecek, paylaşabilecek ve erişebilecek.

Bu özelliklerin tümü, buluttan neredeyse tüm cihazları dağıtmak, güvence altına almak, yönetmek ve desteklemek için endüstrinin en kapsamlı çözümü olan Dell Technologies Unified Workspace tarafından destekleniyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up