Haberler

Microsoft ve CyberArk, kimlik yönetimi temasında öncü

0

Microsoft ve CyberArk, GlobalData’nın son Thematic Scorecard’ına göre güvenlik yazılımı sektörünün kimlik yönetimi temasında lider şirketler oldu.

Microsoft ve CyberArk, kimlik yönetimi temasında öncü

Her iki şirket de GlobalData’nın güvenlik yazılımı sektörü için Thematic Scorecard’ındaki kimlik yönetimi teması için 5 üzerinden 5 alarak en yüksek Tematik puanı aldı. Microsoft ve CyberArk’ı ise 5 üzerinden 4 puan alan Dell, Oracle, Symantec, Broadcom, Verint Sistemleri, Cisco ve Micro Focus firmaları takip ediyor.

GlobalData’nın Thematic Scorecard’ı, sektörde yer alan şirketleri kendi sektörlerindeki liderlik esasına göre sıralıyor. En önemli 10 alanda değerlendirilerek 5 üzerinden puanlanan şirketlerin elde ettiği liderlik, şirketlerin gelecekteki performansının öncü bir göstergesi konumunda.

Ekosistemin merkezinde şirketlerin kendi endüstrilerini etkileyen en önemli başlıklardaki genel liderlik temelinde sıralayan ve firmalara ait gelecekteki performansın eşsiz bir göstergesi olan tematik bir motor mevcut.

Tematik motor 600 teknolojiyi, medyayı ve telekom şirketini 50’den fazla alana karşı takip ederek 30.000’den fazla tematik puan üretiyor. Ardından tematik motordaki algoritmalar, Thematic Scorecard’ları oluşturuyor.

GlobalData’nın tematik araştırma ekosistemi, her sektördeki şirketler için net ve işlem yapılabilir sonuçlara sahip. Önemli başlıkları erken belirleme konusunda kendini kanıtlanmış olan GlobalData’nın verileri, şirketlerin rekabetten önce doğru yatırımlar yapmalarını sağlıyor.

Son yedi yılda GlobalData’nın tematik araştırma ekosistemi, doğru alanlara yatırım yapan şirketlerin başarı hikayelerine konu olurken endüstrilerindeki büyük temaları kaçıranlar için ise performanslarının başarısızlıkla sonuçlandığını gösteriyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up