Haberler

SentinelOne’ın yeni nesil sunucu ve koruma teklifi

0

SentinelOne’ın özgü sunucusu ve iş yükü koruması, konteyner veya kendilerini barındıran makinelerde, sunucularda veya bulutta dağıtılabiliyor.

SentinelOne yeni nesil sunucu ve koruma teklifini duyurdu

Yönetilen veya yönetilmeyen Kubernetes sistemleriyle uyumlu olan SentinelOne’ın yeni nesil ürünü, fiziksel ve sanal, yerel bulut iş yükleri ve konteynerler, bugünün ve yarının siber tehditleri için önleme, algılama, yanıtlama ve avlanma sağlarken tüm büyük Linux platformlarında SentinelOne’nın Davranışsal AI ve otonom cevap yeteneklerini sunuyor. Bu yetenekler yerel ve kapsayıcı ortamlarda kötü amaçlı dosyaları ve canlı saldırıları içermenin yanı sıra gelişmiş yanıt seçenekleri ve özerk çözüm önerileri sunuyor.

SentinelOne, kuruluşların bulut içinde bulunan ve bunlarla çalışan kritik iş yapılarına sahip olduğunu ve bunların çoğunun konteynerli iş yükünden oluştuğunu belirtiyor. Bugünün son nokta koruma platformu (EPP) ve son nokta algılama ve yanıtlama (EDR) araçlarının çoğu, algılama için buluta güveniyor olsa da bugünün araçları hızla gelişen bulut saldırı yüzeyini korumak için optimize edilmiş vaziyette değil. Bu kapsamda SentinelOne, yeni sunucu ve iş yükü korumasının konteynerli iş yüklerinin yanı sıra buluttaki geleneksel sunucularda ve özel veri merkezlerinde dağıtımlar için özel amaçlı olduğunun altını çiziyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up