Haberler

Sennheiser’ın müzik tutkunları için kablosuz kulaklığı: IE 80S BT

0

Boyunda taşınabilen yeni IE 80S BT kulaklığı ses elemanlarını popüler IE 80S kulaklıklarından alıyor ve bu ses elemanlarını sesi destekleyen yüksek çözünürlüklü kablosuz bir modelde kullanıyor.

Sesin en gerçekçi hâli

IE 80S BT, kablosuz dinlemenin yanı sıra bağlı özellikler de sunuyor. Dinleyiciler, Siri ve Google Assistant gibi sanal asistanlara tek bir dokunuşla erişerek kulaklıklarını özelleştirmek için Sennheiser Akıllı Kontrol Uygulamasını kullanabiliyor. 

Odyofiller için tasarlanan IE 80S BT kulaklık tüm bunların dışında kullanıcılarına neler sunuyor? İşte IE 80S BT kablosuz kulaklığın teknik özellikleri:

Ses

IE 80S BT kulaklık LHDC, aptX HD ve AAC dahil olmak üzere yüksek bit hızındaki kodakları destekliyor. Bu sayede sıkıştırılmamış müziği seven odyofiller, sesi olabilecek en iyi ve gerçekçi şekilde dinleyebiliyor.

Ses kalitesi, Sennheiser’ın dinamik hoparlör sistemi performansını sunan bir AKM DAC ile geliştirildi. Bu hoparlör sisteminde sonik hassasiyet ve netlik için 10 mm sürücüler ve neodimyum mıknatıslar bulunuyor. AptX Düşük Gecikme desteği ayrıca video içeriği ile mükemmel senkronizasyon sağlıyor.

Son olarak Sennheiser Smart Control uygulaması, müziğin tam olarak doğru olması için 5 bantlı bir ekolayzır sunarken kullanıcılar doğrudan kulaklıktaki bas ayar aracından da fiziksel ayarlamalar yapabiliyor.

Bağlantı

En uygun şekilde konumlandırılmış, gürültü azaltma teknolojisine sahip ve yüksek kaliteli mikrofonlara sahip olan Sennheiser’ın IE 80S BT kulaklıkları, telefon görüşmeleri ve sesli asistanlarla olan iletişimde net konuşma sağlıyor.

Tasarım

Yaklaşık 6 saat pil ömrüne sahip olan Sennheiser IE 80S BT kulaklıklarnın Bluetooth boyun bandı bileşeni istendiğinde çıkarılabiliyor. Böylece kullanıcılar kablolu bağlantı kullanmayı tercih ettiğinde kulaklık, isteğe bağlı bir kablo aksesuarı ile kullanılabiliyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up