Haberler

OpenText ve Mastercard, finansal süreç piyasasını domine ediyor

0

OpenText, başta otomotiv endüstrisi olmak üzere küresel tedarik zincirlerinde finansal süreçleri dönüştürmek amacıyla Mastercard ile ortaklığa imza attı.

OpenText ve Mastercard, finansal süreç piyasasını domine ediyor

Kurumsal Bilgi Yönetimi’nde (EIM) uzmanlaşan OpenText ve küresel ödemeler sektöründe faaliyet gösteren Mastercard ortaklıklarıyla birlikte dijital ödemeleri daha geniş çaplı hale getirerek süreçlerini daha ileriye taşımak istiyor. Şirketler otomotiv endüstrisini hedeflemenin yanı sıra her ölçekteki ve konumdaki şirketlerle daha iyi ticaret ilişkileri kurmayı amaçlıyor.

Her iki şirket ilk olarak OpenText Business Network müşterilerine yönelik bir entegre OpenText ve Mastercard teklifi oluşturacak. Bu teklif, Mastercard Track B2B global ticaret etkinleştirme platformu üzerinden bir spot finansmana erişim olanağı sağlayacak.

Entegre ödemeleri mümkün kılmak ve satıcı ana verilerinin yönetimini geliştirmek için tasarlanan bu yeni çözüm, firmaların ticari finansman riskini daha iyi yönetmelerine olanak sağlarken önemli faturalar için nakit akışını artırmalarına ve dijital kimlik hizmetleriyle finansal işlemlerin güvenliğini artırmalarını mümkün kılacak.

OpenText ve Mastercard kullanıcılarına ayrıca tedarikçi portalı işlevlerine ve Mastercard Track’e dünya çapında 210 milyondan fazla kayıtlı kuruluşun bulunduğu bir havuza bağlayan tek bir kullanıcı arayüzü sağlayacak.

OpenText Business Network’ün bir parçası olan OpenText Tedarikçi Portalı, Mastercard Track kullanıcılarının erişim ve iş kimliklerini yönetmek için daha güçlü dijital kimlik doğrulama ve yetkilendirme hizmetleri sunuyor.

Hazırlanan bu yeni çözüm, otomotiv tedarik zincirinde iş bilgileri, ödemeler ve finansman için hız, uyum ve güvenliği artırmayı hedefliyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up