Haberler

Trend Micro Deep Security hizmetine Azure Marketplace’i ekledi

0

Trend Micro’nun Deep Security hizmeti bu yıl Microsoft Inspire’da açıklanan Microsoft Azure Marketplace’de kullanıma sunuldu. Bu Deep Security teklifi, organizasyonların SaaS ile konsolide bulut faturalandırmanın rahatlığı ve kullanıma dayalı, ölçülü fiyatlandırma avantajlarını birleştirmelerini sağlıyor.

Trend Micro Deep Security hizmetine Azure Marketplace’i ekledi

Trend Micro A/NZ ülke direktörü Ashley Watkins, Azure Marketplace’de verilen Deep Security hizmet hakkında birtakım demeçlerde bulundu. Önceliğin, bulut güvenliğini olabildiğince zahmetsiz hale getirmek ve BT kullanıcıları ile geliştiricilerini bulundukları yerde bir araya getirerip rahat kullanım ve fiyatlandırma seçenekleri sunarak başlamak olduğunu söyledi.

Trend Micro yetkilisi ayrıca SaaS teklifleri için tüketime dayalı fatura lansmanlarının bir parçası olmanın, Azure örnekleri aracılığıyla iş yüklerini ve konteynerlerini güvence altına almak isteyen müşterilere yardımcı olacağını belirtiyor.

Deep Security çözümleri, yeniliklerin hızlı bir şekilde sunulması ile Microsoft Azure müşterilerine tamamen host edilen bir güvenlik yönetimi deneyimi sağlayacak.

Microsoft Cloud ve AI genel müdürü Jeana Jorgensen, ise Trend Micro’nun Azure Marketplace’te sunulan Deep Security hizmetinin, müşterilere bulut güvenliğini sağlamak, otomatikleştirmek ve düzenlemek için daha fazla yol sunduğunu ifade ediyor.

Trend Micro Deep Security, hibrit bulut iş yüklerini ve konteyner ortamlarını kötü amaçlı yazılım ve güvenlik açıkları dahil olmak üzere bilinen ve bilinmeyen tehditlere karşı koruyor. Ayrıca işletme verilerinin ve uygulamaların tek bir çözümle sınırlı kalmayarak, yardımcı olmak için çok katmanlı bir otomatik yaklaşım sunuyor. Deep Security üstelik maliyetleri düşürmek, karmaşıklığı azaltmak, güvenliği ve uyumluluğu kolaylaştırmak için güvenlik araçlarını birleştiriyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up