Haberler

BlackBerry yeni tehdit avı çözümünü başlattı

0

BlackBerry Limited, sürekli tehdit avı ve gözetleme sağlamak için BlackBerry Cylance güvenlik uzmanlarını ve yerel AI platformunu kullanan, yönetilen bir algılama ve yanıtlama (MDR) çözümü olan CylanceGUARD’ı tanıttı.

BlackBerry yeni tehdit avı çözümünü başlattı

CylanceGUARD tehdit avı, seçkin bir güvenlik organizasyonundaki tehdit tespitinde proaktif bir duruş sergiliyor. CylanceGUARD, analist ve olay yönetimini onaylayan, analiz eden, önceliklendiren ve otomatikleştiren abonelik temelli bir hizmet sunuyor.

Uyarı otomasyonu, yapay zeka ve gelişmiş bir orkestrasyon motoru ile CylanceGUARD, izinsiz girişleri tespit etme ve saldırı artışına karşı önlem alma süresini önemli ölçüde azaltmak için karmaşık teknolojileri ve iş akışlarını basitleştiriyor.

CylanceGUARD, olay müdahale yöntemlerini, alarm otomasyonunu ve müşteri uç noktalarında AI teknolojisini kullanıyor. Ayrıca CylanceGUARD, 7 gün 24 saat tehdit avlama ve izleme sağlayan, BlackBerry Cylance AI Platformundan yararlanan bir önleme uzmanları ve olay yanıtlama ekibi tarafından görevlendiriliyor. BlackBerry Cylance müşterileri, güvenlik ortamlarına bir web portalından erişebiliyor. Üstelik iOS ve Android cihazlarda mobil uyarılar da alabiliyor.

BlackBerry Cylance, Threat Hunting Başkan Yardımcısı Jason Bevis, CylanceGUARD ile kuruluşların, şirket içi güvenlik ekiplerinin ihlallerden kurtulmak yerine diğer kurumsal inisiyatifler için zaman harcamasını sağlayan birleşik bir tehdit avı, tespit ve müdahale yaklaşımından faydalanabileceğini belirtiyor.

BlackBerry, işletmelere ve hükümetlere Nesnelerin İnterneti’ni (IoT) güvence altına almak için ihtiyaç duydukları teknolojiyi sağlamayı amaçlıyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up