Haberler

Tenisin zirvesi Wimbledon ilk kez 4K kalitesinde

0

TV+ dünyanın en önemli spor organizasyonlarını izleyicilerine sunmaya devam ediyor. Tenisin en eski Grand Slam turnuvası Wimbledon, Türkiye’de ilk kez 4K Ultra HD olarak TV+ içinde yer alan Eurosport 4K’dan yayınlanacak.

Tenisin zirvesi Wimbledon ilk kez 4K kalitesinde

Türkiye’nin en çok izlenen dijital tv platformu TV+, sporun en iyisini sunmaya devam ediyor. Tenisin en eski turnuvası, en prestijli organizasyonlarından Wimbledon Tenis Turnuvası’nı, Türkiye’de ilk kez 4K Ultra HD formatında yayınlayacak. Platform içerisinde açılan 104. Kanal Eurosport 4K kanalıyla Wimbledon heyecanı en yüksek kalitede izlenebilecek. Bunun yanında TV+’ta bulunan Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanallarından da turnuva heyecanı takip edilebilecek. 1 Temmuz’da başlayacak olan turnuva 14 Temmuz’da sona erecek.

1877’den beri düzenlenen Wimbledon, tenisin en prestijli ve en eski turnuvası olarak önemini koruyor. Çim kortta oynanan müsabakalar tenisin en önemli yıldızlarını karşı karşıya getiriyor. Bu yıl da kariyerinin sonlarında olmasına rağmen zirvedeki yerini koruyan Roger Federer, Fransa Açık’ı kazanarak görkemli dönüş yapan Rafael Nadal, Sırp raket Novak Djokovic erkeklerde; Japon Naomi Osaka, ABD’li Serena Williams ve Ashleigh Barty de kadınlarda görkemli turnuvanın favorileri olarak mücadele edecekler.

Dünyanın sporu TV+’ta izleniyor

Bünyesinde 15 spor kanalı bulunduran TV+’ta ayrıca NBA, İngilter Premier Lig, Bundesliga, Portekiz Ligi, NCAA Basketbol Ligi, Juventus TV, Roma TV, Amerikan Futbol Ligi MLS, ATP 250 Tenis turnuvaları, atletizm Diamond League, World Superbike, dövüş etkinlikleri, tenis dünyasının merakla beklediği Grand Slam’ler, WTA, DTM, Moto GP, Fransa Bisiklet Turu, Formula 1 gibi içerikler ve daha fazlası cepte, webde tablette 9,90, evde 29,90 TL’den başlayan fiyatlarla izlenebiliyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up