Haberler

CyberPunk 2077’de Keanu Reeves heyecanı

0

CD Project Red’in 6 yıldır geliştirdiği CyberPunk 2077 isimli  oyuna ilişkin detaylar E3 2019’da netlik kazandı. Lansmanın heyecan yaratan kısmı ise CyberPunk 2077’in sonundaki Keanu Reeves sahnesi oldu.

CyberPunk 2077’de Keanu Reeves heyecanı

CD Project Red uzunca bir süredir üstünde çalıştığı oyunu CyberPunk 2077’yi daha önce fragman seviyesinde tanıtmıştı. O günden bugüne geçen vakitte oyuna dair herhangi bir detay paylaşılmamış, tüm beklentiler E3 2019’u işaret etmeye başlamıştı. Dün gece itibariyle CD Project Red’in sessizliği son buldu ve Xbox sahnesinde CyberPunk 2077’ye dair soru işaretleri yanıt buldu.

16 Nisan 2020 itibariyle satışa çıkacak olan CyberPunk 2077’ye ilişkin bir başka fragman da yine canlı yayında izletildi. Doku, ışık ve renkler konusunda tam not almaya aday olan oyunun asıl heyecan yaratan kısmı ise fragmanın son sahnesinde karakterimizin başında Keanu Reeves’in belirmesiydi. Fragmanın hemen ardından sahneye çıkan ünlü aktör, proje dahil olma süreci katılımcılarla paylaştı ve oyunun piyasaya çıkacağı tarihi bizzat kendi açıkladı.

 

Etkinliğin hemen ardından oyunun Steam’deki sayfası güncellendi. Oyunun şu an için Türkiye’de 249 TL’lik bedelik üzerinden alıcı bulacak. CyberPunk 2077’nin altyazı seçenekleri arasında Türkçe’nin de yer aldığını eklemekte fayda var.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up