Haberler

Samsung Notebook 7 serisine ait iki ayrı ürün tanıttı

0

Samsung’un dizüstü bilgisayar ürün ailesindeki sakin ilerleyişi Notebook 7 serisi ile hızlanıyor. Şirket 13 ve 15 inçlik iki yeni opsiyon ile içerik üreticileri hedef pazar olarak belirliyor.

Samsung Notebook 7 serisine ait iki ayrı ürün tanıttı

Akıllı telefon pazarındaki başarısını dizüstü bilgisayar ürünlerine yansıyamayan ve geçtiğimiz yıllarda yoluna hedeflerini küçülterek devam eden Samsung Electronics, dizüstü bilgisayar pazarı için bir kez daha kolları sıvadı. Notebook 7 ailesine ait iki yeni ürün tanıtan şirket, 13 ve 15 inçlik opsiyonlar ile farklı ihtiyaçlara yanıt verebilmeyi amaçlıyor. Windows 10 işletim sistemi ile raflardaki yerini alacak modeller ince çerçeveli ekranı ile estetik bir görünüm elde etme çabasında. Bununla birlikte yeni Samsung modelleri, büyük touch padleri ve alüminyum gövdesi ile estetik kadar sağlamlık ve fonksiyonu da ön planda tutuyor.

Notebook 7 serisi yeni dizüstü modellerinin özellikleri ise şöyle:

Yeni dizüstü serisi, günümüz bilgisayar pazarının sade ve ince tasarım yaklaşımından ziyade işlevselliği başrole koymuş durumda. Öyle ki yeni modeller pazardaki rakiplerinin aksine USB-C arayüzünün yanında iki USB 3.0, bir HDMI ve bir mikroSD kart portuna sahip. 1000 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkacak cihazlar, 8. Nesil Intel Core serisi işlemciler ile donatılıyor. 8 GB RAM, 1080p Full HD  ekran ve parmak izi okuyucuya sahip Notebook 7, 15 inçlik büyük ekranlı modelinde Nvidia’nın GeForce MX250 ekran kartına sahip.

Notebook 7 Force dikkatleri üzerine geçiyor

Güçlü bir deneyimi merkeze konumlandıran şirket Notebook 7 Force ile GTX 1650 ekran kartını kullanıcıları ile buluşturuyor. 16 GB’tan başlayan RAM kapasitesine sahip dizüstü, iki ayrı depolama slotuna sahip. Ethernet portunun da konumlandırıldığı model, 43Wh ile mütevazi bir pil kapasitesine sahip.

 

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up