Haberler

MacBook Pro ‘durup dururken’ patladı

0

Bir Redditor (Reddit kullanıcısı) paylaşımında, MacBook Pro’sunun hiçbir sorunu olmamasına rağmen, kullanım esnasında patladığını dile getirdi.

Bataryaların tek şarjda ve ömürlük performansları günümüz teknolojik ürünlerinde önemli bir satın alma kriteri arasında. Bu alandaki rekabetin yakın zamanda teknoloji şirketlerinin başını yaktığı da bir gerçek. Öyle ki Samsung’un Galaxy Note 7 ailesini geri toplamasının başlıca nedeni telefonun çok sayıda kullanıcının cebinde patlaması olmuştu.

MacBook Pro ‘durup dururken’ patladı

Her ne kadar kronik bir sorun olmasa patlama olaylarında biri bu kez bir Apple cihazda yaşandı. White Panda kullanıcı adına sahip bir kullanıcı Reddit ve Twitter hesaplarından, MacBook Pro’sunun herhangi bir sorunu olmadığı halde kullanım esnasında infilak ettiğini duyurdu. Dizüstü bilgisayarının patlama anından sonrasının videoya çeken kullanıcı videoyu TechCrunch, MacRumors ve 9to5mac gibi ünlü teknoloji siteleri ile sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Gönderide ’’Bugün MacBook Pro normal kullanım sırasında patladı. Neyse ki yaralanma yok. Evimde bir miktar hasar oluştu. Ancak daha kötü olabilirdi, iyi ki uçakta değildim.’’ cümlelerine yer veren White Panda bilgisayarının kucağında kullanıyorken birden dumanlar saçmaya başladığını ve aniden yanmaya başladığını dile getirdi. Bu esnada hızla bilgisayarını yeren atan kullanıcı, evinin parkelerinde de oluşan hasarı fotoğraflayarak paylaştı. Kendisine en yakın Apple Store’a giden kullanıcıya ürünüyle alakalı beş gün içerisinde dönüş yapılacağı bilgisi verildi.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up