Haberler

HONOR 20 ailesi tanıtıldı

0

Yapay Zeka destekli Honor 20 serisi 48 MP AI Dörtlü kamera, 7 nm Kirin 980 Yonga Seti, GPU Turbo 3.0 ve dinamik holografik tasarımıyla kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Londra’da düzenlenen global etkinlikle HONOR, yeni amiral gemisi HONOR 20 LITE, HONOR 20 ve HONOR 20 PRO’dan oluşan akıllı telefonlarını resmi olarak tanıttı. Dünyanın ilk Dinamik Holografik Tasarımı ve 48 MP AI Dörtlü Kamerası özellikleriyle HONOR 20 ve HONOR 20 PRO oldukça dikkat çekiyor.

HONOR 20 ailesi tanıtıldı

HONOR Başkanı George Zhao, “Biz HONOR’da yaptığımız her şeyde ’Her Zaman Daha İyi’ mottosunu takip ediyoruz” dedi. Zhao ayrıca “HONOR’un ünlü N ailesinin en yeni üyeleri olan HONOR 20 Serisi, kullanıcıları profesyonel kalitede bir kamera ve harika Dinamik Holografik tasarımla ‘Mükemmelliği Yakalamaya’ davet ediyor. Bu tasarım, HONOR’un temel ışık oyunları yaklaşımına dayanan akıllı telefon işçiliğindeki liderliğimizi sağlamlaştırıyor” açıklamasında bulundu.

Dört kamerasıyla öne çıkan HONOR 20 ve HONOR 20 PRO’nun en önemli özelliği, 48 MP Sony IMX586 ana kamerasıyla daha net çekim yapılmasını sağlayan gelişmiş AI Ultra Netlik moduna ve AIS Süper Gece moduna sahip olması. AIS Süper Gece modu sayesinde yüksek parlaklık, daha düşük görüntü gürültüsü ve daha iyi renk koruma ile ultra net gece çekimleri gerçekleştirilebiliyor. f1.4 diyafram açıklığıyla daha fazla ışık alan ürün, daha ayrıntılı olarak görüntü kaydedebiliyor.

Yapay zeka destekli 7nm Kirin 980 AI yonga setinde bulunan Dual-NPU ve Dual-ISP ile çekilen fotoğraflar, en iyi detaylar tek bir karede “Super 48MP fotoğraf” için bir araya geliyor.. 16 MP Süper Geniş Açılı Kamera ile kullanıcılar, 117° görüş açısı ile çok daha fazlasını yakalayabiliyor. Optik Görüntü Sabitleme (OIS) özelliği, en hareketli ortamlarda ya da titreyen elle yapılan bir çekimde görüntü kalitesinin akıcı ve net olmasını sağlıyor. 3X kayıpsız optik zoom, 5X hibrid zoom, 30X dijital zoom da bir nesneyi yakınlaştırma yeteneğiyle fotoğrafta tüm detayları yakalamak mümkün.

Kullanıcı deneyimi açısından en dikkat çeken yönü ise ilk Dinamik Holografik bir arka cama sahip ürün olması. HONOR’un “Her zaman Daha İyisi” mottosu, markayı Dinamik Holografik arka camının dokusal ve renkli tasarımlarının ötesine geçmeye itiyor. HONOR 20 Serisi, yüzde 91,7 ekran / gövde oranına ve 6,26 inç tam görüş ekranına sahip. 4,5 mm çapındaki ekran içi kamerasıyla tam görüş ekranı, etkili bir görsel deneyim sunuyor.

Ayrıca Histen 6.0 tarafından desteklenen Sanal 9.1 Surround Ses teknolojisi, ilk kez bir akıllı telefonla beraber sunuluyor. HONOR 20 Serisi Fantom Siyahı, Fantom Mavisi, Gece yarısı Siyahı veya Safir Mavisi ile kaplanan görünümüyle kullanıcıların tercihine bırakılıyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up