Haberler

Apple kurumsal dünyaya odaklanıyor

0

Apple ve SAP, kurumlarda iPhone, iPad ve Mac ürünlerinin kullanımını artırmak için makine öğrenimi teknolojileri alanında birlikte çalışacaklarını ve işletmelerin uygulama geliştirmelerine yardımcı olacaklarını açıkladı.

Alman yazılım devi SAP’in her sene ABD’nin Florida eyaletinde düzenlediği Sapphire isimli kullanıcı konferansına bu sene Apple da katıldı. Oturumda SAP CEO’su Bill McDermott ortaklığın detaylarını duyurmak için sahneye bir diğer CEO Tim Cook’u çağırdı. Tim Cook süreçlerin mobil platformlara taşınmasının önemini, personellerin koşuşturma halindeyken bile rahat bir şekilde çalışmalarının mümkün olması üzerinden vurguladı. Cook bunu başarırken en önemli iki değerin güvenlik ve mahremiyet olduğuna ‘’Günümüzün kurumsal mobil cihazları, korunması gereken mücevherlerdir’’ sözleri ile dikkat çekti.

Oturumda CEO’lar, Apple’ın CORE ML teknolojisinin şirketlerin SAP’nin Leonardo platformunda özelleştirilmiş uygulamalar oluşturmasında büyük avantaj sağlayacağını da dile getirdi.

Apple ve SAP ilk olarak 2016 yılında kurumsal tarafta iPhone ve Mac cihazlarının kullanımını genişletmek amacı ile bir araya gelmişti. Bugün ise iki dünya devi makine öğrenimi, artırılmış gerçeklik ve güvenlik ana başlıkları altında karşılıklı değer alışverişine gideceklerini duyurdu.

Tim Cook ve ekibinin Sapphire etkinliğinin ardından Orlando’daki Millenia Mall Apple mağazasında çalışan personellerle bir araya geldiği belirtildi.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up