Haberler

AMD’den yeni işlemciler geliyor

0

AMD, Tayvan’da düzenlenen Embedded Forum’da yaptığı açıklamayla Ryzen gömülü ürün ailesinin, yeni AMD Ryzen Embedded R1000 SoC ile genişlediğini duyurdu. Ryzen Embedded V1000 SoC’nin başarısı üzerine inşa edilen AMD Ryzen Embedded R1000 SoC, müşterilere çift çekirdek, dört thread’li performansla birlikte, 4K ekranlara yönelik fansız ve düşük güç tüketimli çözümleri, son teknoloji güvenlik özellikleriyle sağlıyor. AMD Ryzen Embedded R1000 dijital ekranlar, yüksek performanslı bilgi-işlem, ağ, thin client’lar ve dahası gibi cihazlarda kullanılan uygulamalar için mükemmel bir çözüm sunuyor.

Advantech, ASRock Industrial, IBASE, Netronome, Quixant ve daha birçok farklı müşterimiz, halihazırda Ryzen Embedded R1000 tabanlı ürünlerle çalışmaya başladılar. Aynı zamanda Atari©, AMD Ryzen Embedded R1000 SoC’te yer alan yüksek performanslı Vega 3 grafiği ve ‘Zen2 işlemci mimarisini, yakın zamanda piyasaya çıkacak olan Atari VCS oyun sistemini güçlendirmek için kullanıyor.

Ryzen Embedded Ailesini Büyütmek

AMD Ryzen Embedded R1000, gömülü sistemler endüstrisine, Ryzen Embedded V1000 ile sağladığı yüksek performanslı, zengin multimedya yeteneklerini ve gelişmiş güvenlik özelliklerini sağlamaya devam ediyor.

Gömülü ürünler endüstrisi daha ilgi çekici görsel deneyimler üretirken, müşterilerimiz de bu yüksek çözünürlüklü görselleri destekleyecek işlemcilere ihtiyaç duyuyorlar. AMD Ryzen Embedded R1000, 60FPS’te üç adet 4K ekrana kadar destek sunarken, H.265 Şifreleme/Şifre Çözme (10b) ve VP9 şifre çözme yeteneğine sahip. Bu sayede OEM’ler ve ODM’ler, ilgi çekici görsel deneyimler sunabiliyorlar.

Bununla birlikte Ryzen Embedded R1000, içerisinde Secure Root of Trust ve Secure Run Teknolojisi gibi AMD gömülü ürün ailesiyle aynı, son teknoloji güvenlik özelliklerini barındırıyor. Böylece müşterilerimize güvenli çözümleri mümkün kılmaları için gereken özellikleri sunuyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up