BÜYÜK VERİHaberlerTeknoloji

Yapay zeka tıpta hayat kurtaracak!

0

Yapay zeka çok yakın bir gelecekte tıp sektöründe bazı hastaların kendi sağlık verilerine sahip olmasını sağlayacak. Dünyanın geleceği olarak görülen Yapay zeka tıp sektöründe zorluk çıkartan işleri devraldı. Bu sayede doktorlarda kendi işleri olan tedavilere geri dönebildi.

Yapay zeka tıpta hayat kurtaracak!

Yapay zekanın dünyanın geleceği olduğu artık herkes tarafından bilinen bir gerçek. Evet, yapay zeka ses asistanlarına hayat verebiliyor, robot köpeklere güç sağlayabiliyor ancak artık sadece işleri daha kolay bir hale getirmekle kalmayacak.

Yapay zeka tıp ve sağlık bakımı söz konusu olduğunda hayat da kurtaracak. Son zamanlarda yapay zekanın tıp sektörüne atacağı adımlarla ilgili bazı bazı itirazlar söz konusu olsa da yapay zekanın tüm dünya üzerindeki potansiyeli oldukça büyük bir artış gösteriyor.

Uzmanlar yine de yapay zekanın sağlık sektörüne atacağı adım için oldukça temkinli ve ölçülü davranıyor. Öte yandan yapay zekanın geçtiğimiz yılda tıbbi bakımdaki potansiyelini arttıracak büyük adımlar attığını görmüştük. Bugün ise gelecekte tüm tıbbi verilerimizi nasıl kullanacağımız ve yaşayacağımız konusunda önemli bir dönüşümün eşiğindeyiz.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up