Haberler

İşte 2019’un ilk çeyreğinde en çok kazandıran kripto paralar!

0

2019 senesinin ilk çeyreği neredeyse bitti ve kripto para pazarı için de oldukça inişli çıkışlı geçen bir üç ayın sonuna gelindi.

Lider kripto para birimi bu zaman zarfında yüzde 11.7’lik somut bir yükseliş elde etmeyi başardı. Bitcoin’in yanı sıra bir hayli alt koin için de somut kazanımlar elde edildi ve kripto para piyasası özellikle Mart ayı içerisinde ciddi bir yükseliş tutturdu.

İşte 2019’un ilk çeyreğinde en çok kazandıran kripto paralar!

Messari’nin yapmış olduğu bir araştırmaya göre 21 alt koin 2019 yılının ilk çeyreğinde değerini minimum boyutta ikiye katladı ve bunların arasında Enjin Coin, Binance Coin, Tezos, Ontology, Basic Attention Token gibi isimler de yer alıyor. Toplam pazar hacmine göre en büyük beşinci kripto para birimi Litecoin ise %99.69 ile bu listeye girmeyi çok az bir farkla kaçırdı.

En çok para kazandıran top 10 kripto para arasında yer alan üç proje, 25 milyon doların altında oldukça düşük bir toplam piyasa hacmine sahip oldu ve bunlar sırasıyla Everex, Numeraire ve Ripio olarak gözüküyor.

Bu çeyreğin asıl kazananlarından birisi ise kripto para yatırımcılarının yakından bildiği Ravencoin oldu. En çok kazandıran ise yüzde 792 ile PCHAIN adlı kripto para projesi gibi gözüküyor.

Binance Coin yaşadığı bu büyük yükselişin büyük bir çoğunluğunu yeni yapmaya başladığı ICO projelerine borçlu. Bilindiği üzere bir zamandır pasif durumda olan Binance’nin ICO platformu Binance Launchpad, Tron’un BitTorrent Token projesiyle 2019 yılının ilk satışını gerçekleştirmesinden bu zaman kadar bir artış yaşadı ve bu yükselişi hala sürdürmeye devam ediyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up