Haberler

Honda, e Prototype’i otomobilini duyurdu

0

Japon üretici Honda, 200 km menzilli ve yüzde 100 elektrikli elektrikli otomobili e Prototype’i tanıttı.

Honda’nın Urban EV konsepti neredeyse yola çıkmaya hazır hale geldi. Geçtiğimiz ay ön gösterimi yapılan yapıldığı şehir odaklı elektrikli araba Honda e Prototype’ı resmen tanıtıldı.

Honda, e Prototype’i otomobilini duyurdu

Konsept arabanın renkli görüntüsüne sahip olmayan bu araç aerodinamik aynaların yerini kameralara bırakıyor. Japon otomobil üreticisi Honda, yapımı tamamen tamamlanmış olan aracın performansı hakkında da bilgi verdi. e Prototype elektrikli otomobil, 200 kilometrenin üzerinde bir menzile sahip olacak. Sıfırdan yüzde 80 şarjın üzerine 30 dakika gibi kısa bir sürede ulaşabilen araç, menziline göre gerçekten de hızlı bir şarj süresi sunuyor.

Honda, içinde bol miktarda ahşap kaplama bulunan e Prototype’i 2019’un ikinci çeyreğine doğru seri üretime alacak. Otomobil ile özel olarak Avrupa’da satışın hedeflendiği de açıklandı. Araç temel olarak Avrupa’yı hedef alıyor ancak bu sınırlı satış bile kısa bir süre öncesine kadar sadece hibrid ve yakıt hücreli araçlara odaklanan firma için büyük bir adım olacak gibi görünüyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up