Haberler

YouTube ‘Benimle #EvdeKal’ projesi ile herkesi evde verimli ve keyifli zaman geçirmeye davet ediyor

0

YouTube, koronavirüsün tüm dünyada günlük yaşamı olumsuz etkilediği bu dönemde, salgını kontrol altına almak için yapılan evde kalma çağrılarına destek olmak amacıyla “Benimle #EvdeKal” başlıklı özel bir içerik projesini hayata geçirdi.

YouTube ‘Benimle #EvdeKal’ projesi ile herkesi evde verimli ve keyifli zaman geçirmeye davet ediyor

Dünyanın her yerinden insanların yeni bilgiler edinmek, bir topluluğun parçası olmak ve ortak deneyimler paylaşmak için yararlandığı YouTube, projeyi herkesin evde verimli ve keyifli zaman geçirmesine yardımcı olmak ve toplum sağlığının korunması amacına hizmet etmek için başlattı.

Koronavirüs salgını ile başa çıkma çabalarına destek olmanın yanı sıra, bu zor süreci tek başına geçirmek zorunda kalan bireyleri desteklemeyi de hedefleyen Benimle #EvdeKal projesinin duyurusu için “#EvdeKal ve Hayat Kurtar” temalı bir video hazırlandı. Aralarında Çağla Şıkel, Eser Yenenler, Refika Birgül ve Özgür Bolat’ın da bulunduğu toplam 41 içerik üreticisi, sanatçı ve eğitimcinin özgün mesajlarıyla katkıda bulunduğu videoda, evde kalmanın yalnızca bireyin kendisinin, ailesinin ve arkadaşlarının değil, evde kalma imkanı olmayan birçok insanın da korunmasını sağlayan en basit ve etkili yol olduğu vurgulanıyor.

Eğitimden müzik ve oyuna, yemekten spora birçok başlıkta zengin içerikler

Youtube.com/evdekal adresinden ulaşılabilen Benimle #EvdeKal kanalı, kullanıcıların favori içerik üreticileri ile birlikte verimli ve keyifli zaman geçirmelerini sağlayacak ilgi çekici ve zengin içerikler sunuyor. Öğrencilerin eğitimlerini evde sürdürdüğü bu dönemde projeye özel, eğitim içerikli oynatma listeleri de yer alıyor.

Benimle #EvdeKal projesinin yayında olan içerikleri
  • #EvdeKal ve Benimle Yemek Yap: Evde kolaylıkla yapabileceğiniz lezzetli ve pratik tarifleri keşfedin.
  • #EvdeKal ve Benimle Müzik Dinle: En güncel yerli ve yabancı müzikleri dinleyin & canlı konserler izleyin.
  • #EvdeKal ve Benimle Dijital Ebeveynliği KeşfetÇocuğunuzun ekran kullanım süresinin arttığı bu günlerde Dr. Özgür Bolat ile Dijital Ebeveyn olma ipuçlarını öğrenin!
  • #EvdeKal ve Benimle Spor YapHiçbir ekipman kullanmadan veya sadece bir çift ağırlıkla evinizi kişisel spor salonunuz yapın.
  • #EvdeKal ve  Benimle Öğren: Evden eğitim sürecinizi online kaynaklar ile destekleyin.
  • #EvdeKal ve Benimle KeşfetBilgi birikiminizi artırarak evde geçirdiğiniz zamanı verimli hale getirin.
  • #EvdeKal ve Benimle El İşi Yap: Pratik öneriler yardımıyla örgü örün, dikiş dikin, kesin, yapıştırın. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarın!
  • #EvdeKal ve Benimle Oyun Oyna: Video oyunlarına dair ipuçları ile kendi oyununuzu geliştirirken keyifli zaman geçirin.
  • #EvdeKal ve Benimle İzle: Filmler, diziler, komedi ve spor programları ile evde geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarın.
  • #EvdeKal ve Benimle Kendine İyi Bak: Evde geçirdiğiniz zamanda kendinize iyi davranmayı unutmayın.
Proje, eklenecek yeni içeriklerle daha da gelişecek

Benimle #EvdeKal projesi, gelecek aydan itibaren eklenecek yeni oynatma listeleriyle daha da genişleyecek. Projeye eklenecek olan içerik listeleri şöyle sıralanıyor:

  • #EvdeKal ve Benimle Seyahat EtEvde kalmanız dünyayı keşfetmenize engel değil! Arkanıza yaslanın ve manzaranın tadını çıkarın.
  • #EvdeKal ve Benimle Meditasyon YapZihninizi temizleyin ve tazelenin. İçerik üreticilerinin rehberliğinde meditasyon yapın.
  • #EvdeKal ve Benimle Ders ÇalışTek başınıza ders çalışmakta zorlanıyorsanız birlikte zaman geçirebileceğiniz online arkadaşlar edinin!
  • #EvdeKal ve Benimle Evini DüzenleBir türlü zaman bulamadığınız detaylı temizliği yapın, dolap, raf ve çekmecelerinizi düzenleyin.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up