Haberler

CompTIA, teknoloji sektörü için COVID-19 kaynak forumunu başlattı

0

Koronavirüs, özellikle uzaktan çalışma kavramı etrafında birçok fikir ve süreci değiştiriyor. The COVID-19 Resources Forum, kullanıcıların virüsün dünya çapındaki etkileri arasında işletmelerini nasıl yönettiklerine ilişkin bilgi, kaynak ve en iyi uygulamaları paylaşmalarına olanak tanıyor.

CompTIA, teknoloji sektörü için COVID-19 kaynak forumunu başlattı

BT ve teknoloji endüstrisi forumu CompTIA, çevrimiçi forum aracılığıyla kullanıcılar teknoloji sektörünün pandemiye nasıl tepki verdiğine dair bilgi, yardımlaşma ve toplum hizmeti çabalarının ayrıntıları ile uzaktan çalışma modelini iyileştirmek için ipuçları ve püf noktaları sunabiliyor. Forumda ayrıca uluslararası kaynaklar, sanal endüstri etkinliklerinin bir listesi ile kullanıcıların ve endüstri uzmanlarının sorularını sorabileceği bölümler de yer alıyor. Yerel, eyalet ve federal hükümet kurumlarıyla çalışan teknoloji şirketleri için kamu sektörüne özgü bilgi ve kaynakları da paylaşılabiliyor. CompTIA’nın eyalet ve federal savunma ekibi de doğrudan forumdaki hükümet kaynaklarından ayrıntıları paylaşıyor.

CompTIA, mevcut küresel ortamda görevdeşlere, iş anlayışına, faydalı araçlara ve kuruluşların ihtiyaç duyduğu kaynaklara sürekli erişim sağlayarak teknoloji topluluğunun birbirine bağlı kalmasına yardımcı olmaya kararlı olduğunu dile getiriyor.

CompTIA, üyelerin ve teknoloji endüstrisinin tüm dünyadaki topluluklarda inanılmaz işler yaptığını ve en iyi uygulamaların, başarı öykülerinin ve değerli kaynakların paylaşılması için başlattığın çevrimiçi forumu ile ortak bir platform sağlamak istediklerini belirtiyor. 

CompTIA kısa süre önce BT öğrencilerinin alandaki potansiyel kariyer yollarını izlemelerine yardımcı olan yeni bir araç da duyurmuştu. Araç; siber güvenlik, veri, ağ, yazılım, web geliştirme ve desteğine özgü bilgiler sunuyor. Sunulan her alanda belirli iş rolü açıklamalarının yanı sıra başlangıç, orta ve ileri düzeylerdeki fırsatlar, maaşlar ve iş olanaklarına ait bilgiler de yer alıyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up