Haberler

Samsung’un 100x “Space Zoom” özellikli yeni amiral gemisi: Galaxy S20 Ultra

0

1.000 dolar ile 1.600 dolar arasında üç model bulunan ve serinin en pahalı varyantı olan Galaxy S20 Ultra, süper ekran ve karmaşık arka kamera sistemi sayesinde geçen yılın S10 serisindeki en büyük yükseltmeyi temsil ediyor.

3 varyasyonlu amiral gemisi serisi Galaxy S20

Galaxy S20 Ultra’nın ön tarafında 6.9 inç OLED ekran ve arka kısmında arka kameralarının bulunduğu bir dikdörtgen yer alıyor. Bu kameralar Samsung’un, sahneleri 100 kat büyütebileceğini belirttiği “Space Zoom” özelliğiyle, Galaxy S10 tarafından sunulan iki kat zoom üzerine büyük bir sıçrama sağlıyor. Ayrıca, kullanıcının bir sahne videosunu birkaç saniyeliğine kaydetmesini sağlayan ve “Tek Çekim” adı verilen derin bir öğrenme yeteneği de bulunuyor. Bu aşamada kullanıcılar, fotoğrafı istedikleri gibi seçmelerini sağlayan farklı fotoğraf modlarını kullanarak fotoğraf çekebiliyor.

S20 Ultra’nın arka kamera dizisi 108 megapiksel genişliğinde bir mercek, 12 megapiksel ultra geniş kamera ve 48 megapiksel teleskopik bir mercekten oluşuyor. Ekranın üstünde ve ön kısmında ise 40 megapiksel selfie kamerası yer alıyor.

Samsung amiral gemileri açısından Ultra versiyonun, netliği artırmak ve ışığı iyileştirmek için 100X Space Zoom, 10X hibrit optik zoom, 108MP sabit çözünürlük, 8K video çözünürlüğü ve bir araya getirme pikselleri ile en iyi kameraya sahip olduğunu söylüyor.

Diğer iki S20 varyantı olan S20 Plus ve giriş seviyesi S20, Space Zoom’u desteklemiyor,ancak yine de oldukça güçlü arka kamera kurulumlarına sahip. Her ikisi de 10 megapiksel selfie kamera, 12 megapiksel geniş kamera, 12 megapiksel ultra geniş kamera ve 64 megapiksel telefoto kamera içeriyor.

İki varyant da Ultra’dan daha küçük ve 6.2 inç ve 6.7 inç boyutlarında geliyor. Ancak bunun dışında temel özellikler neredeyse aynı. Her üç telefon da 5G’yi destekliyor, ekranları 120Hz çözünürlükte çalışıyor ve ekran 12 GB bellek ve 128 GB depolama alanı ile eşleştirilmiş bir Snapdragon 865 işlemci tarafından sürülüyor.

Samsung, 11.999,00 TL değerindeki S20 Ultra’nın bu ay ön siparişlerini almaya ve Mart’ta cihazı tüketicilere göndermeye başlayacak. 

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up