Haberler

Sophos, geliştiriciler için tehdit istihbarat ve analiz platformunu başlattı

0

Sophos’un bulut tabanlı tehdit istihbaratı ve uygulama platformu, geliştiricilere analiz platformu sunan yeni bir girişim sayesinde siber güvenlik anlayışlarından daha kolay yararlanma olanağı sunuyor.

Sophos, geliştiriciler için tehdit istihbarat ve analiz platformunu başlattı

SophosLabs Intelix platformu, geliştiricilerin statik ve dinamik analiz için API çağrıları ve dosya gönderimleri yapmalarının yanı sıra dosya karmaları, URL’ler, IP adresleri ve Android uygulamaları (APK’lar) sorguları yapmalarına olanak tanıyor.

Geliştiriciler, proaktif olarak “Bu dosya güvenli mi? Açar veya yürütürsem ne olur? Bu bağlantı güvenli mi? Bu URL’yi ararsam ne olur?” gibi sorulara cevap verebilir.

Sophos, platformun gerçek zamanlı ve tarihsel zeka petabaytlarını sürekli olarak güncellediğini ve derlediğini belirtiyor. 

Sophos CTO’su Joe Levy, Sophos’un geliştiriciler arasında inovasyonu teşvik etmek için API’leri etrafında bir “küresel topluluk” oluşturduğunu belirtiyor. Joe Levy, “SophosLabs’tan doğrudan RESTful API’ler aracılığıyla çeşitli istihbaratları ortaya çıkararak, tehdit istihbaratını yeni ve mevcut uygulamalara ve operasyonlara hızlı ve kolay bir şekilde entegre etmeyi her zamankinden daha kolay hale getiriyoruz.” diye ekliyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up